Ege Postası
Geri

MHP'li Şahin: İttifakta kriz yok

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yerel seçim hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şahin 1 saat sonra seçime girecekmiş gibi hazırız dedi. Şahin: İttifakta kriz yok
MHP'li Şahin: İttifakta kriz yok
Haberler / Yerel Politika
19 Aralık 2018 Çarşamba 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye 2019 yerel seçimlerine hazırlanırken siyasi partiler arasında da ittifak görüşmeleri sürüyor. Yerel seçimlerde AK Parti ile Cumhur ittifakını sürdürecek olan Millyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin seçim hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şahin ''Yüksek Seçim Kurulu 1 saat sonra aday listesini teslim et diyecekmiş gibi hazırız dedi.

Veysel Şahin partideki adaylık yarışıyla ilgili olarak ''Aday adaylığı başvurularımız sona erdi. Şu an başvuru yapanlarla mülakat yapıyoruz.  Biz yine tek başımıza seçime girecekmiş gibi hazırlanıyoruz. Adaylarımız haftaya belli olacak dedi.

İTTİFAKTA KRİZ YOK

Veysel Şahin geçtiğimiz hafta kulislerde konuşulan Ak Parti ile İlçelerdeki adayların belirlenmesi konusunda kriz çıktığı söylentilerine değinerek'' Şu an bir sorun kriz yok. Aydın Bey ile devamlı görüşmelerimiz sürüyor. Seçime yüzde 99 olarak ittifak halinde gireceğiz. İlçe adayları Genel Merkezlerin ittifak konusunda anlaşması sonrasında belirlenecek. Çıkan söylentiler gerçeği yansıtmyor dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası