Ege Postası
Geri

Mardinli girişimciler yatırım seminerinde buluştu

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Gençlik Kolları Proje Geliştirme Birimi, Mardinli girişimcileri KOSGEB ve diğer yatırım desteklerinin anlatıldığı seminerde bir araya getirdi. İMAF binasında gerçekleştirilen etkinliğe Batı Yönetim Grubu Yöneticisi Yunus Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.
Mardinli girişimciler yatırım seminerinde buluştu
Haberler / İzmir
17 Mart 2016 Perşembe 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İMAF Genel Başkanvekili Abdülkerim Kılınç, federasyon olarak bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirterek, “Bu etkinliğin hemşerilerimize ve kentimize güç katacağına inanıyorum. Yatırıma dair bilgilerin verileceği bu seminer, temenni ederim ki hemşerilerimizin önünü açacak. Etkinliği organize eden gençlik kollarımıza ve katılım gösteren Batı Grubu yetkilisi Yunus Yılmaz beye çok teşekkür ederim” dedi.

Etkinliği organize eden İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Gençlik Kolları Proje Geliştirme Birimi Başkanı Erdal Ataklı da, Mardinliler olarak ekonomik hayatın içinde aktif olduklarını kaydederek, “Bizler, teşvik, destek ve diğer yatırımlardan da haberdar olmalıyız. Böylelikle iş hayatına yeni girişimcileri katabiliriz” sözlerine yer verdi.
Slayt eşliğinde seminer sunumu yapan Yunus Yılmaz da, 2016 yılında destek verilecek sektörleri anlattı. Yılmaz, başta yenilenebilir enerji elektronik motorları, makine imalatı, ileri imalat yöntemlerine destek verileceğini aktararak, “Elektronik parça imalatı kalıp teknolojileri, bilgi iletişim ve yazılım polimer ürün imalatı; otomotiv yedek parça ve et- et ürünlerinin işlenmesi sektörlerine destek verilecek” açıklamasını yaptı.



Yılmaz desteklenecek proje konuları hakkında da bilgi vererek, “Yazılım ve tasarım programı, laboratuar ekipmanları, e- ticaret sitesi desteği, arazi tahsisi desteği konularında hazırlanan projeler desteklenecek” dedi.

Seminer soru-cevap bölümüyle sona erdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası