Ege Postası
Geri

Milyon dolarlık AVM'de skandal: Güvenlik yok!

İzmir’de 2015 yılının son günlerinde açılan ve çok sayıda vatandaşın ilgi merkezi olan Karşıyaka Mavişehir’de bulunan Mavibahçe Alışveriş Merkezi güvenlik konusunda ciddi zaafiyeti ile dikkat çekiyor. Milyon dolarlık AVM'de skandal: Güvenlik yok!
Milyon dolarlık AVM'de skandal: Güvenlik yok!
Haberler / İzmir
16 Mart 2016 Çarşamba 20:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ankara’da ardı ardına patlayan bombalar sonrası tüm yurtta güvenlik ile ilgili ek önlemler alınırken İzmir’de 2015 yılının son günlerinde açılan ve kentin en kalabalık alışveriş merkezlerinden olan Mavibahçe Alışveriş Merkezi’nde otoparklardan binaya girişlerden bırakın dedektörü güvenlik görevlisi dahi olmaması dikkat çekiyor.



Yaşanan patlamalarda çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin ardından emniyet ve istihbarat birimleri tarafından özellikle alışveriş merkezlerine yönelik olarak sık sık uyarı yapmasına rağmen Mavibahçe Alışveriş Merkezi’ndeki bu eksiklik pes dedirtiyor.



Alışveriş merkezine gelen vatandaşların şikayeti üzerine görüntülediğimiz olaya ziyaretçilerden de tepki var. AVM’ye gelen vatandaşlar tepkilerini “AVM milyon dolarlık ama güvenliği sıfır” diyerek dile getiriyorlar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası