Ege Postası
Geri

Marmaris'te zorla fuhuşa gözaltı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, Ukrayna uyruklu bir kadına zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen 37 yaşındaki M.S., polis tarafından gözaltına alındı. Fuhuşa aracılıktan 12 ayrı sabıkası olduğu anlaşılan M.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Marmaris'te zorla fuhuşa gözaltı
Haberler / 3. Sayfa
3 Aralık 2015 Perşembe 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Marmaris Emniyet Müdürlüğüı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ukrayna uyruklu bir kadına apart otelde zorla fuhuş yaptırıldığı istihbaratını aldı. Bugün saat 04.00'te apart otele giden polis, Ukrayna uyruklu kadını, kadınla para karşılığı beraber olan bir erkeği ve zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen M.S.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen 'Samsunlu Mehmet' lakaplı M.S.'nin 'fuhuş yaptırmak' ve 'örgütlü fuhuş çetesi kurmak' suçlarından 12 ayrı sabıkası olduğu tespit edildi. 

Emniyetteki işlemlerin ardından M.S. adliyeye sevk edilirken, fuhuş yaparken gözaltına alındığı belirtilen erkek ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Zorla fuhuş yaptırıldığı belirtilen ve hemşire olduğu öğrenilen Ukraynalı kadın ise sınır dışı edilmek üzere Muğla Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 

SERBEST KALDI
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Ukrayna uyruklu bir kadına zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 37 yaşındaki M.S., sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası