Ege Postası
Geri

Mehmet Toptaş: Bayraklı’da AKP’ye mahkum, CHP’ye mecbur değiliz

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Mehmet Toptaş, Bayraklı’yı karış karış dolaşmaya devam ediyor.
Mehmet Toptaş: Bayraklı’da AKP’ye mahkum, CHP’ye mecbur değiliz
Haberler / Yerel Politika
14 Ocak 2014 Salı 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bayraklı’da çalmadık kapı,sıkılmadık el bırakmamaya kararlı olduğunu belirten Toptaş, Mansuroğlu Mahallesi ile Onur Mahallesi arasında en az 30 yıllık gelişmişlik farkı olduğunu belirterek, "Biz göreve geldiğimiz zaman bu iki ilçe arasındaki farkı en aza indirmek istiyoruz ve hizmetlerimize en geri kalmış bölgelerden başlayacağız" dedi.
Onur Mahallesi’nde halkın tek göz odalı evlerde yaşadığını söyleyen Toptaş, "Buradaki insanlarımızın sorunlarını yakından görebilmek için aranızda olmak lazım. Masa başından sorun çözmek bize göre değil biz halkın belediye başkanı olacağız. Bizler lüks bürolarımızdan, gökdelen tepelerinden üreteceğimiz projelerle hizmet vermeyi düşünmüyoruz. Vatandaşımızın elini sıkarak ayağına giderek hizmetin nasıl verileceğini projelendirerek yolumuzu çiziyoruz. Zaten biz yönetmeye değil hizmete talibiz. Belediye başkanının görevi yönetmek değil hizmet etmektir.Mansuroğlu mahallesindeki vatandaşım ile Onur Mahallesindeki vatandaşımın oyu eşit bu sebeple ikisi de aynı hizmeti almayı hak ediyor " dedi.

Yapacaklarımızı Değil Yapmayacaklarımızı Anlatıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Mehmet Toptaş, Bayraklı’da Mahalle mahalle,kapı,kapı dolaşmaya devam ettiklerini belirterek “Biz beş senedir aralıksız olarak dolaşmaya halkımızın iyi gününde,kötü gününde yanında olmaya çalışıyoruz.Zaten Bayraklı halkı bizi tanıyor ve güveniyor.Seçim döneminde tüm partilerin adayları bir şeyler anlatıyor.Projeler havalarda uçuşuyor.Bizim ekip olarak en büyük farkımız yapacaklarımızdan ziyade yapmayacaklarımızdır.Biz rantçılık yapmayacağız,çalmayacağız,çaldırtmayacağız.Herkesin belediye başkanı olacağız.

Halk Bir Çok Sıkıntı İle Boğuşuyor”

MHP’nin Bayraklı’da seçimi almak adına kararlı olduğunu söyleyen Toptaş; “MHP Bayraklı’da seçim almak için kararlı. Milliyetçi Hareket Partisinin yerel iktidarını 30 Mart günü gerçekleştireceğiz. Genel manada yaptığımız çalışmalar bizi şunu göstermektedir. Bayraklı halkı gerçekten büyük sıkıntılar içerisinde.Gençlerimiz geleceğinden umutsuz durumda. İşçimiz, memurumuz, emeklimiz sıkıntılarla boğuşmakta. Esnafın dönmeyen çarkı herkesi bunalım içine geçirmiştir. İşin sevindirici tarafı vatandaş bir umut ışığı arıyor. İnşallah bu umut ışığı Milliyetçi Hareket Partisi ile oluşacaktır” dedi.

“Bu ülkeyi hırsızlardan kurtaralım”

Ülkedeki rüşvet ve yolsuzluklara da vurgu yapan Toptaş; “Seçim Şarkımızda’da belirtiğimiz gibi Artık çalıp çırpma dönemine son verilmesi gerekir. Bu düzene dur deme zamanı çoktan gelmiştir. “Bu ülkeyi hırsızlardan kurtaralım”. Ben her zaman halkın içindeyim. Her mahalleye gidiyorum. Beni artık başkan olarak görebilirsiniz. Halk artık sokaklara döküldü. Halkın yolsuzluklara tepkisi daha da büyüdü. AKP’li adaylar sokağa çıkamayacak hale geldi. Bakın, gerçekten de çıkamıyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi gümbür gümbür geliyor.”

Meclis üyelikleri için ciddi manada başvuru olduğunu hatırlatan, Toptaş ciddi bir anlamda meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yapıldığını, Bayraklı halkı artık MHP ye bir umut ışığı olarak bakıyor. Artık Bayraklı’da AKP’ye mahkum, CHP’ye mecbur değiliz.Ne AKP ne CHP çözümün tek adresi MHP” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası