Ege Postası
Geri

Menderes Belediyesi’nde yeni dönem

Menderes Belediyesi’nde yeni bir dönem başladı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından iki başkan yardımcısı atandı.
Menderes Belediyesi’nde yeni dönem
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Aralık 2015 Pazartesi 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes Belediyesi’nde hizmetin daha etkin ve verimli yapılabilmesi amacıyla Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından iki başkan yardımcısı atandı. 2014 yerel seçimlerinin ardından AK Parti meclis üyesi olarak görev alan Ayşegül Duran Türker ve belde belediyeleri kapatılmadan önce Oğlananası Belediye Başkanlığı yapan AK Parti meclis üyesi Halil Taşkıran Menderes Belediyesi Başkan Yardımcılığına getirildi. Görevlerine başlayan iki ismin ilk ziyaretçisi de Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu oldu.

KOORDİNELİ ÇALIŞMA
AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ile birlikte başkan yardımcılarını ziyaret eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Belediyemiz’de yeni bir döneme başlamış bulunuyoruz. Daha etkin ve verimli bir çalışma için başkan yardımcılarımız görevlerine başladı. Sayın Halil Taşkıran ve Sayın Ayşegül Duran Türker’e yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Sayın Taşkıran’ın belediyecilik anlamındaki deneyimi ve Sayın Türker’in dinamikliği gücümüze güç katacak. Koordinasyonlu bir çalışma ile ilçemizin hak ettiği noktaya gelmesi için bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da daha güçlü bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Menderesimizin geleceğine yön verecek çalışmaları hep birlikte hayata geçireceğiz. Katılımcı, dürüst, eşitlikçi ve rekabetçi bir belediyecilik anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni dönem ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

MENDERES İÇİN
Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayşegül Duran Türker ise, “ Yeni görevimize başlamış bulunuyoruz. Amacımız Menderesimizi hak ettiği noktaya taşımaktır. Belediye Başkanımızın öncülüğünde inanıyorum ki güzel işleri ilçemizde hayata geçireceğiz” ifadelerini kullanırken, bir diğer başkan yardımcısı Halil Taşkıran da, “ Belediyecilikteki bilgi ve deneyimim ile ilçemizin gelişmesi adına güzel projelere imza atacağımıza inancım tam. Başkanımız ve belediye personelimiz ile uyum içinde Menderes’i İzmir’in parlayan ilçesi yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

AYŞEGÜL DURAN TÜRKER
9 Mayıs 1985 Özdere doğumlu olan Türker, 2009 yılında İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü  Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 2014 yerel seçimleriyle siyasete atılan Türker, aynı yıl Menderes Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. Evli olan Türker ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevini de sürdürüyor.

HALİL TAŞKIRAN
14 Nisan 1954 Oğlananası doğumlu olan Taşkıran, 1994 yılında DSP’den Oğlananası Belediye Başkanı olarak seçildi. İki dönem belediye başkanlığı yapan Taşkıran, 2009 yılında CHP’den Menderes Belediyesi Meclis Üyesi oldu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde de meclis üyeliği görevinde bulundu. 2014 yerel seçimlerinde CHP’den meclis üyesi seçilen Taşkıran, 2015 yılında AK Parti’ye geçti.  Meclis üyeliğini sürdüren Taşkıran, evli ve 3 çocuklu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası