Ege Postası
Geri

Menderes'te yeşil alanların temizliği devam ediyor!

Menderes Belediyesi, ilçe genelinde yeşil alanların bakım çalışmalarını sürdürüyor.
Menderes'te yeşil alanların temizliği devam ediyor!
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2023 Çarşamba 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yabani otların temizliği ile çim biçme çalışmalarını ilçenin dört bir yanında sürdürüyor. 44 mahallenin tamamını kapsayan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

ESTETİK GÖRÜNÜM

Vatandaşlardan gelen taleplerin de değerlendirildiği çalışmalarda park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüj ve yan bantlarda uygulama gerçekleştiriliyor. Verilen hizmet kapsamında yabani ot temizliğiyle çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor.

ÖZENLİ ÇALIŞMA

Çalışmalar hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, “Menderes’imizin 44 mahallesinde yeşil alan bakım çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz yüzölçümü bakımından geniş bir alana sahip. Ekiplerimiz periyodik olarak düzenli bir şekilde tüm alanların bakımlarını yapmanın yanı sıra halk sağlığını korumak adına gereken tüm önlemleri de alıyor. Kontrollü şekilde yapılan çalışmalar sayesinde yeşil alanlarımızın daha elverişli ortamda büyümesinin de önünü açmış oluyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası