Ege Postası
Geri

Menemen’´in yolları sabunlu suyla yıkanıyor

Belirlenen program çerçevesinde ilçenin her köşesinde yolların süpürülmesi, çöplerin toplanması ve konteynerlerin dezenfekte edilmesi başta olmak üzere genel temizlik faaliyetlerini “24 saat kesintisiz hizmet” anlayışıyla sürdüren Menemen Belediyesi, yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgeler ile semt pazarlarını sabunlu su ile yıkıyor.
Menemen’´in yolları sabunlu suyla yıkanıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Ekim 2013 Cumartesi 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Menemen Belediyesi Toptan Çözüm Ekibi tarafından sürdürülen temizlik çalışmaları kapsamında 50 kişilik bir temizlik ekibi; araç trafiğine kapalı olan Sevgi Yolu ile Perşembe Pazarı’nın kurulduğu pazaryerinde kapsamlı bir temizlik işlemi gerçekleştirdi. Vatandaşlara rahatsızlık vermemek adına gece gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında, sabunlu suyla fırçalanan yollar tazyikli su ile temizlendi. Toz, çamur ve bakteriden arındırılan yollar, temiz bir görünüme kavuşturuldu.

Menemen’de her hafta 10 ayrı bölgede semt pazarı kurulduğunu ve esnaf ayrıldıktan sonra pazaryerlerinin tümünün sabunlu su ile yıkanacağını açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ilçe merkezinde yaya trafiğinin yoğun olduğu Sevgi Yolu’nun ardından Lise Yolu’nun da sabunlu su ile yıkacağını söyledi. Genel temizlik hizmetlerinin aralıksız devam ettiğini ancak belirli aralıklarla yaya yolları ve pazaryerinin temizliğini sabunlu su ile yıkama yaparak gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Tahir Şahin; “Bizim en önem verdiğimiz konulardan bir tanesi temizlik çalışmalarımızdır. Daha yaşanabilir bir Menemen yaratmak için 24 saat hizmet veriyoruz. Yolların ve Pazaryerilerimizin yıkanması uygulamasından vatandaşlarımız çok memnun. Biz de hemşerilerimize hizmet etmekten mutluyuz ancak temiz ve sağlıklı bir toplum olma yolunda ilerlememiz için sadece bizim çabalarımız yeterli olmuyor. Temiz bir çevre yaratabilmek için vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Vatandaşlarımızdan, çöplerini titiz davranarak sokağa atmalarını rica ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası