Ege Postası
Geri

Mersin'de 2013 LYS 'ye Fem Dersanesi damga vurdu

Mersin'de 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) Fem Dersanesi damga vurdu. Eyüp Aygar Fen Lisesi ve Fem Dersanesi öğrencilerinden Oğuzhan Koyuncu Y-YGS-4 puan türünde Türkiye 10'uncusu ve Mersin birincisi, Neval Yetimçok ise Y-YGS-1 puan türünde...
Mersin'de 2013 LYS 'ye Fem Dersanesi damga vurdu
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin'de 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) Fem Dersanesi damga vurdu. Eyüp Aygar Fen Lisesi ve Fem Dersanesi öğrencilerinden Oğuzhan Koyuncu Y-YGS-4 puan türünde Türkiye 10'uncusu ve Mersin birincisi, Neval Yetimçok ise Y-YGS-1 puan türünde Türkiye 62'ncisi Mersin birincisi oldu.

Mersin Fem Dersaneleri Genel Müdürü Ali Onaylı öğrencilerinin bireysel ve kitlesel olarak büyük başarılara imza attığına dikkat çekti. Dersanelerine devam eden Eyüp Aygar Fen Lisesi öğrencisi Oğuzhan Koyuncu'nun Y-YGS-4 puan türünde Türkiye 10'uncusu ve Mersin birincisi olduğuna dikkat çeken Onaylı, yine aynı okulun öğrencisi Neval Yetimçok'un ise Y-YGS-1 puan türünde Türkiye 62'ncisi ve Mersin 1.si olarak büyük başarıya imza attığını kaydetti. Eyüp Aygar Fen Lisesi öğrencilerinden Alpcan Ateş'in MF-1 puan türünde Türkiye 150'incisi ve Mersin ikincisi, Hamide Kardelen Kocabağ'ın ise Y-MF-1 puan türünde Türkiye 152'ncisi ve Mersin ikincisi olduğunu vurgulayan Onaylı Yahya Akel Fen Lisesi öğrencisi Berkan Kılıç'ın ise Y-MF-2 puan türünde Türkiye 168'incisi ve Mersin üçüncüsü olduğunu söyledi.

2013 LYS’de Mersin dereceye girerek kendilerini sevindiren öğrencileri, ailelerini ve başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve idarecileri tebrik eden Onaylı şöyle devam etti: "27 yıldır Türkiye’nin en seçkin dershanesi olarak hizmet veren Fem Dershaneleri, bu başarılardaki en büyük etken olarak öğrenci-öğretmen-veli üçlüsünün koordineli çalışmasını, daima eğitim öğretim eksenli hareket etmeyi ve yeniliklere açık olmayı görmektedir. Teknoloji destekli eğitim anlayışı ile öğrencilerimizin hedeflerine ulaştığını görmek, hem bizi mutlu etmekte hem de önümüze daha büyük hedefler koymaktadır. Mersin ilimize bu başarıları armağan etmenin haklı gururunu öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte yaşıyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası