Ege Postası
Geri

Mersin'den dereceyle döndüler

Belediyesporlu Judocular Mersin’den Dereceyle Döndü
Mersin'den dereceyle döndüler
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Kasım 2013 Salı 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MANİSA-Manisa Belediyesporlu Judocular Mersin’de gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Şampiyonası’ndan dereceyle döndü. Belediyespor’dan Tayfun Taş 100 kiloda Türkiye 3.sü olurken, Tugay Yıldırım ise 60 kiloda Türkiye 5.si oldu. 

Mersin’in Mut ilçesinde gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda mücadele eden Manisa Belediyesporlu judocular Tayfun Taş ve Tugay Yıldırım derece elde etti. Şampiyonada 100 kiloda mücadele eden Tayfun Taş Türkiye 3.sü olurken, 60 kiloda mücadele eden Tugay Yıdırım ise Türkiye 5.si olarak büyük bir başarıya imza attılar. Elde edilen başarı nedeniyle sporcuları kutlayan Manisa Belediyespor Judo Şube Sorumlusu Hüseyin Kıcıroğlu, judo da son dönemde önemli başarılar elde ettiklerini hatırlattı. Amaçlarının önümüzdeki dönemde Avrupa’da derece elde eden sporcular yetiştirmek olduğunun altını çizen Kıcıroğlu, “Mersin’de elde ettikleri dereceler nedeniyle sporcularımızı kutluyoruz. Umarım bu başarılarımız artarak devam eder. Manisa Belediyespor olarak amacımız her branşta büyük başarılar elde etmektir” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası