Ege Postası
Geri

Milletvekili Demir: Muhalefet, Başbakan’a hakaret edenleri baş tacı yapıyor

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, seçimlerin yaklaştığını, bazı muhalefet partilerinin Başbakan Erdoğan’a, AK Parti’ye hakaret edenleri baş tacı eden tutum içinde olduklarını söyledi. AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz...
Milletvekili Demir: Muhalefet, Başbakan’a hakaret edenleri baş tacı yapıyor
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, seçimlerin yaklaştığını, bazı muhalefet partilerinin Başbakan Erdoğan’a, AK Parti’ye hakaret edenleri baş tacı eden tutum içinde olduklarını söyledi.

AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, seçim bölgesi Samsun'da esnaf ve vatandaşlarla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, çok sayıda partili, vatandaş ve esnafın katıldığı programda ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Demir, bazı muhalefet partilerinin sergilediği tutumu eleştirdi. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte bazı muhalefet partilerinin Başbakan Erdoğan'a ve AK Parti'ye hakaret edenleri baş tacı yapar bir davranış içinde olduğunu ileri sürdü.

Gezi Parkı olayları ile başlayan eylemlerin amacını aştığını belirten Cemal Yılmaz Demir, bunların artık sona erdirilmesini istedi. Türkiye'nin gelecek ve kalkınmasının refah ve istikrarla alakalı olduğunu dile getiren Demir, "Bunların olmaması bir masanın 3 ayağının olmasına benzer, yani bir anlam ifade etmez. İstikrarımızı ve kalkınmamızı sürdürmeliyiz. Bunu da sizin desteğinizle gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

İNSAN HAKLARI ORTAK SORUN

Mısır ve Suriye'de yaşanan olaylara da değinen Milletvekili Demir, "Mısır'da darbe oldu, darbe vesilesiyle seçilmiş yönetim görevden alındı. Binlerce insan katledildi. Bize 'size ne Mısır'dan' diyorlar. ABD, daha 'Mısır'da olup bitenin darbe olduğuna karar veremedik' diyor. Suriye'de de kimyasal silah kullanımıyla yüzlerce kişi öldü. Birilerinin buna 'dur' demesi lazım. Biz, 'halkına silah doğrultanlar cezalandırılmalı' deyince, yine birileri 'siz savaş çığırtkanlığı yapıyorsunuz' diyorlar. Ne zamandan beri suçluların cezalandırılmasını istemek, masum insanların ölümüne neden olanların cezalandırılmasını istemek, savaş çığırtkanlığı old? Bunları söylemek vahşete gözlerini kapamaktır. Orada öldürülenler bizim kardeşimiz. Burnumuzun dibindeki insanlık dramına seyirci kalamayız. İnsan hakları insanlığın ortak sorunudur." şeklinde konuştu.

MUHALEFETİ ELEŞTİRDİ

Türkiye'de bir kısım muhalif düşünceli partiler ve gazetecilerin kendilerini eleştirdiğine dikkati çeken Milletvekili Demir, "Suriye'den Türkiye'ye gelenlere insani yardım yapıldığı için, insan hakları ihlalleri yapanların faillerini eleştirdiğimiz için, darbenin faillerini eleştirdiğimiz için bizleri en ağır biçimde suçluyorlar. Bakın önümüzde seçimler var. Başbakanımıza, AK Parti'ye hangi vesileyle olursa olsun, kim hakaret ediyorsa onu baş tacı edenler var." ifadelerini kullandı.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ise yerel seçim startını verdiklerini belirterek, şunları söyledi; “Resmi süreç başlamadı fakat biz ilçe teşkilatı olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde de sizden AK Parti'nin adayına destek vermenizi istiyoruz. 4,5 yıl boyunca İlkadımlı, AK hizmetlerden mahrum kaldı. Biz istiyoruz ki, 30 Mart 2014'te yapılacak seçimlerde emaneti AK Parti'ye vererek, mahrum kaldığımız ve eksikliğini hissettiğimiz hizmetleri yeniden yapmaya başlayalım."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası