Ege Postası
Geri

Milletvekili Yavilioğlu, işadamlarının sıkıntılarını dinledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi’ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, iş adamlarının sorunlarını dinledi. MÜSİAD üyeleri ise 2. Organize Sanayi Bölgesi ile bankaların ticari işyerlerine...
Milletvekili Yavilioğlu, işadamlarının sıkıntılarını dinledi
Haberler / Genel
23 Temmuz 2013 Salı 18:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi’ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, iş adamlarının sorunlarını dinledi. MÜSİAD üyeleri ise 2. Organize Sanayi Bölgesi ile bankaların ticari işyerlerine karşı tutumundan yakındı.

        MÜSİAD Yönetim Kurulu’nun haftalık toplantısına katılan Milletvekili Yavilioğlu, iş adamlarının problem ve çözüm önerilerine kulak verdi. Milletvekili Yavilioğlu, hükümet olarak MÜSİAD’ın hazırladığı raporları dikkate aldıklarını ve önem verdiklerini söyledi. Yavilioğlu, MÜSİAD’ın ekonomi alanında çok büyük hizmetler yaptığını ve özelliklede hazırladığı raporlarla hükümetin çalışmalarını adeta yön verdiğini ifade etti.

        "MÜSİAD’ın raporları bizde ektilidir." diyen Yavilioğlu, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) son durum ile iş adamlarının bankalarla karşılaştıkları problemleri de dinledi. MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Bekmez de 2. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili esnaf ve iş adamlarının endişelerini dile getirdi. Bekmez, son 10 yıldır üzerinde durdukları 2. OSB’nin biran önce hizmete açılmasını istediklerini belirtti.Verdikleri uğraşlar sonucunda mesafe aldıklarını anlatan Bekmez,"Şu an yapılması gereken tek şey OSB'nin altyapı ihalesi ile birlikte tahsislerin de aynı anda yapılması. Bunlar yapılırsa OSB daha çabuk faaliyete geçecektir." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası