Ege Postası
Geri

Minibüsçülerden Başbakan Yardımcısı Bozdağ'a: Arkadan yazmak çok mertçe değil

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ankara'da minibüs durağını ziyaret etti. Ziyaret sırasında ilginç diyaloglar yaşandı. Minibüsçüler Bozdağ'a "Arkadan yazmak çok mertçe değil." diyerek sitemde bulundu. Arkadan yazma olayına bakacağını...
Minibüsçülerden Başbakan Yardımcısı Bozdağ'a: Arkadan yazmak çok mertçe değil
Haberler / Politika
3 Ekim 2013 Perşembe 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ankara'da minibüs durağını ziyaret etti. Ziyaret sırasında ilginç diyaloglar yaşandı. Minibüsçüler Bozdağ'a "Arkadan yazmak çok mertçe değil." diyerek sitemde bulundu. Arkadan yazma olayına bakacağını dile getiren Bozdağ, kurallara uyulmasını istedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Diyanet-Sen Genel Merkez'inin açılışına katıldı. Açılış yapılan dualar ile gerçekleştirildi. Daha sonra ise Başbakan Yardımcısı Bozdağ, bir minibüs durağını ziyaret etti. "Efendim, merhaba, kolay gelsin." diyerek durağa giriş yapan Bozdağ, durak hakkında bilgi aldı.

Sohbet sırasında bir minübüsçü, Bozdağ'a, "Arkadan yazmak çok mertçe değil." deyince ilginç diyaloglar yaşandı. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Diyorsun ki arkadan yazmak mertçe değil; yazıyorsan yüz yüze yaz." karşılığını verdi. Bu diyalog gülüşmelere sebep oldu.

Daha sonra Bozdağ, "Trafik kurallarını siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Hergün orda hem kendi canınzı hem de insanımızın canını taşıyorusnuz. Son derece önemli. Ben ona bakacağım, görüşeceğim. Ama kuralları ortadan kaldıramam. Kurallar olacak, siz de kurallara riayet edeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Bozdağ'ın "Sık denetimden sonra hatalar azaldı mı'" sorusuna minübüsçüler "Evet" karşılığını verdi. Bunun üzerine Bozdağ, "Demek ki denetimler işe yarıyor." karşılığını verdi. Minübüsçüler ise "Cezalar yükselmesin." talebinde bulundu.

Gülüşmeler arasında devam eden sohbette Bozdağ, "Zaman içerisinde inanıyorum ki hatalar tamamen azalacak. Şimdi hatalara fren koyuyor diye rahatsızlık duyuyorsunuz. Bir zaman sonra hata yapanlardan rahatsızlık duyacaksınız. Puan konusunu konuşacam. Cezaya karşı çıkmıyorlar. Yüzümüze yazın diyorlar." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası