Ege Postası
Geri

Minik Aslanlar pet show’da

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu’nun minikleri, bu yıl 15. kez düzenlenen Pet Show 2012 Evcil Hayvan Fuarı’na konuk oldu. Fuarın açılış seramonisinde de yeralan minik Aslanlar, standları gezerek, sevimli dostlarla neşeli dakikalar geçirdi. Özel Hüseyin Aslan Anaokulu Müdürü Hülya Altun, “ Doğa ve hayvan sevgisi çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için de gerekli. Dünyamızı tüm canlılarla birlikte paylaşıyoruz. Çocuklarımızın onlarla birlikte yaşamayı öğrenmesi çok önemli.” dedi.
Minik Aslanlar pet show’da
Haberler / Güncel
30 Eylül 2012 Pazar 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-EFOR Fuarcılığın bu yıl 15. kez düzenlediği Pet Show 2012 Evcil Hayvan Fuarı’na Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri de katıldı.  Önce açılış seramonisine katılan minik Aslanlar sonra da öğretmenleri eşliğinde pet sektörünün birbirinden seçkin firmalarının açtığı standları dolaştı. Minikler, fuar sayesinde muhabbet kuşlarından tavşanlara, balıklardan kedi ve köpeklere kadar onlarca sevimli dostla buluşma fırsatı yakaladı. Neşeli etkinlik ve yarışmaların havasına kendilerini kaptıran minikler, göğüslerinde taşıdıkları afiş ve broşürleri stand görevlilerine ve ziyaretçilere dağıttı, öğretmenlerini de gördükleri farklı türlerdeki hayvanlarla ilgili soru yağmuruna tuttu. Minikler fuar öncesinde de çevredeki ağaçlara kuşlar için yiyecek bıraktı.

“DÜNYAYI ONLARLA PAYLAŞIYORUZ…”

Geziyi değerlendiren Özel Hüseyin Aslan Anaokulu Müdürü Hülya Altun, “ Bu fuarı düzenleyenlere teşekkür ediyoruz. Gezimizle çocuklarımıza doğayı birlikte paylaştığımız hayvanların, doğanın dengesinin korunmasında önemli bir yeri olduğunu, doğanın bütün hayvanların denge içinde yaşamasıyla güzelliğini devam ettirebildiğini göstermeye çalışıyoruz. Sonuçta dünyamızı onlarla birlikte paylaşıyoruz. Çocuklarımızın onlarla birlikte yaşamayı öğrenmesi çok önemli” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası