Ege Postası
Geri

Minik kalplerin “kocaman” jesti

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü sebebiyle, İZELMAN Anaokulları öğrencileri İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.
Minik kalplerin “kocaman” jesti
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Mart 2013 Salı 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Şehit aileleri adına Dernek Başkanı Yavuz Alphan’a çiçek veren öğrenciler, oynadıkları “Seyit Onbaşı” draması ve okudukları şiirlerle şehit yakınlarına duygulu anlar yaşattılar. İZELMAN Anaokulları miniklerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren dernek Başkanı Yavuz Alphan da çocuklara “Atatürk’ün İzmir Günleri“ albümünü hediye etti.
Ziyaretlere eşlik eden İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, şehitlerin Türk milletine yönelmiş tehditleri ortadan kaldırma yolundaki azmin ölümsüz kahramanları olduğunu söyledi. Önemli gün ve tarihlerde bu tür programlar yaptıklarını hatırlatan Kırmızı, “Çocuklarımıza tarihimizi ne kadar doğru anlatır ve öğretirsek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu ve değerini bir o kadar iyi anlarız” dedi. Daha sonra Kadifekale Şehitliği’ne giden öğrenciler, buradaki anıta çelenk koydular. Şehit mezarlarını tek tek gezerek karanfil bırakan öğrenciler, şehitleri unutmayacaklarını dile getirdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası