Ege Postası
Geri

Narlıdere Şehitleri Andı

18 Mart Gaziler günü sebebiyle Narlıdere şehitliğinde bir tören düzenlendi. 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü dolayısıyla, Narlıdere Şehitliği’nde gerçekleştirilen törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Narlıdere istihkam okul komutanı İstihkam Albay Osman Nadir Saylan, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya ile şehit ve gazi aileleri ve vatandaşlar katıldı.
Narlıdere Şehitleri Andı
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Mart 2013 Pazartesi 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Tören saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve çelenk sunumu ile başladı.
Askerler tarafından şehitler için saygı atışı yapıldı. Narlıdere Kaymakamlığı ve Narlıdere İstihkam Okulu ve Narlıdere Belediyesi çelenkleri sırasıyla anıta sunuldu. Resmi törenin tamamlanmasının ardından Narlıdere Belediyesi tarafından hazırlanan karanfiller şehit mezarlarına bırakıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur tüm şehit mezarlarını tek tek dolaşarak karanfil bıraktı ve şehit ve gazi aileleri ile sohbet etti.


Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı
Narlıdere şehitliğinde düzenlenen törenin ardından, Narlıdere Atatürk Kültür merkezinde Oğuzhan ortaokulu tarafından düzenlenen ‘Çanakkale’ adlı gösteri ile 18 M art Çanakkale ruhu izleyenlere yeniden yaşatıldı. Oğuzhan ortaokul öğrencilerinin başarılı bir şekilde sahneye koyduğu ve savaş yıllarında yaşanan zorluklara rağmen elde edilen büyük zaferin öyküsü izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası