Ege Postası
Geri

Mısır’da hayatını kaybedenler için cenaze namazı kıldılar

Mazlumder Kayseri Şubesi ve Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları, Mısır’da hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Gönüllü Kültür Kuruluşları ve Mazlumder Başkanı Ahmet Taş, Asya, Afrika, Ortadoğu ve diğer bölgelerindeki...
Mısır’da hayatını kaybedenler için cenaze namazı kıldılar
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mazlumder Kayseri Şubesi ve Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları, Mısır’da hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Gönüllü Kültür Kuruluşları ve Mazlumder Başkanı Ahmet Taş, Asya, Afrika, Ortadoğu ve diğer bölgelerindeki Müslümanların zalim, despot ve İslam düşmanı yöneticilerce mazlum durumuna düşürüldüklerini söyledi. “Son günlerde Mısır’da 300 Müslüman şehit edildi” diyen Taş, “Burada 5 binden fazla Müslüman’ın yaralandığı katliamı unutmuyoruz. Mısır halkının ve Müslüman Kardeşler'in haklı mücadelelerinde Türkiye insanı olarak yanlarındayız. Mısır halkının seçilmiş ve meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin tekrar göreve dönmesi için yaptıkları meşru mücadeleye destek veriyoruz. Zalim darbecileri de Mısır halkının sesine kulak vermeye davet ediyoruz.” dedi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Bürüngüz Camii yanına gelen kadın erkek, yaşlı genç ve çocuklardan oluşan yüzlerce insan, Rıza Bozdağ’ın imamlığında Kahire Adeviye Meydanı’nda, Mısır askerlerinin kurşunlarıyla hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası