Ege Postası
Geri

Vali Aydın, komşularını ağırladı

Siirt Valisi Ahmet Aydın, eşi Arzu Aydın ile birlikte komşularını iftarda ağırladı. Valilik Konutu'nda gerçekleştirilen iftar programına, konut etrafında ikamet eden 20 aile katıldı.İftara katılan konukları masalarında tek tek ziyaret...
Vali Aydın, komşularını ağırladı
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Siirt Valisi Ahmet Aydın, eşi Arzu Aydın ile birlikte komşularını iftarda ağırladı. Valilik Konutu'nda gerçekleştirilen iftar programına, konut etrafında ikamet eden 20 aile katıldı.

İftara katılan konukları masalarında tek tek ziyaret ederek, sohbet eden Vali Aydın, iftarın ardından komşuluk ilişkilerinin önemine değinerek, her zaman kapılarının komşularına açık olduğunu belirtti.
Ramazan ayının kardeşlik bağlarının ve yardımlaşmanın zirveye çıktığı mübarek bir ay olduğunu ifade eden Vali Aydın, "İslam dini komşuluk hakkına çok büyük bir önem veriyor. Peygamber Efendimiz (sav)'in 'Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir.' hadisi şeriflerinden anlıyoruz. Bu bakımdan komşuluk ilişkilerimize hep sevgiyle, hoşgörü ile bakmalıyız." diye konuştu.

İftardan duydukları memnuniyeti ifade eden Mithat Saraçoğlu, komşular adına yaptığı konuşmada, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Vali Aydın ve eşi Arzu Aydın, ziyaret sonunda çocuklara çeşitli oyuncaklar ve hediyeler verdi. Vali Aydın ve eşi Arzu Aydın iftar sonrası misafirlerini kapıdan uğurladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası