Ege Postası
Geri

Valilik personeli iftarda buluştu

Bursa Valisi Şahabettin Harput, valilik personeli ile iftarda buluştu. Otantik Otel'de düzenlenen iftar programına vali yardımcıları ve eşleri, kaymakamlar ve eşleri, Bursa İl Emniyet Müdürü A. Osman Kahya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri...
Valilik personeli iftarda buluştu
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Valisi Şahabettin Harput, valilik personeli ile iftarda buluştu. Otantik Otel'de düzenlenen iftar programına vali yardımcıları ve eşleri, kaymakamlar ve eşleri, Bursa İl Emniyet Müdürü A. Osman Kahya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik ve Valilik çalışanları katıldı.

Programda ayrıca emekli olan veya başka yere tayini çıkan vali yardımcıları, kaymakam ve valilik çalışanlarına da veda edildi. Programda konuşan Bursa Valisi Şahabettin Harput, “Ramazan'ın son 10 gününe girdiğimiz bu mübarek günlerde bir iftarda beraber olmak, aynı zamanda da aramızdan ayrılan meslektaşlarımızı ve yine emekliye ayrılan meslektaşımızı bu vesileyle bir kez daha anmak, hatırlamak onlarla bir veda yemeği niteliğinde de bir araya gelmek için buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Valilik çalışanları olarak bir aile olduklarını anlatan Harput, “Değerli arkadaşlar biz bir meslek ailesiyiz ve biz ülkemizde devletin milletle kucaklaştığının, devletin varlığının temel gayesinin millete hizmet olduğunun bilinci ile görev yapıyoruz. Bu anlayışın hakim olması için mücadele eden ve bu konuda da Türkiye’de gerçekten çok başarılı bir grafik çizen bir iliz.” şeklinde konuştu.

Ayrıca emekli olan ve başka yerlere atanan vali yardımcıları ve kaymakamlarda yaptıkları konuşmalarla duyguların dile getirdi.

Konuşmaların sonunda Bursa Valisi Şahabettin Harput, emekli olan Vali Yardımcısı Ziya Güler, Atama ile yer değiştiren vali yardımcıları Sabahattin Yücel, Hüseyin Demirciler, Adnan Kayık, Mustafa Güney, Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan, Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, Keles Kaymakamı Abdul Kadir Duran, İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu’na plaket ve başarı belgelerini verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası