Ege Postası
Geri

Mısırlı yazar Yusuf: Mısır'da 2 binden fazla ölü var

Mısırlı yazar Ahmed Yusuf, Mısır’da şu anada kadar 2 binden fazla kişinin hayatını kaybettiğini iddia etti. Yusuf, “Devlet daireleri halkın elinde şu anda. Bazı bölgelerde de grev ilan edildi. Hastaneye yaralı olarak kaldırılanlar da...
Mısırlı yazar Yusuf: Mısır'da 2 binden fazla ölü var
Haberler / Güncel
14 Ağustos 2013 Çarşamba 17:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mısırlı yazar Ahmed Yusuf, Mısır’da şu anada kadar 2 binden fazla kişinin hayatını kaybettiğini iddia etti. Yusuf, “Devlet daireleri halkın elinde şu anda. Bazı bölgelerde de grev ilan edildi. Hastaneye yaralı olarak kaldırılanlar da kısa süre sonra ölüyor.” dedi.

Mısır’daki son durumu değerlendirmek üzere yazar Ahmed Yusuf, RASD Haber Ajansı Genel Müdürü Amr Ferrag ve Mısırlı Gazeteci Ali Zalt Fatih’te biraraya gelerek basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Mısır'daki son durum hakkında bilgi verildi.

Ölü sayısının bugüne kadar yaklaşık 3 bin kişi olduğunu öne süren Araştırmacı Yazar Ahmed Yusuf, “Şu an ülke tehlikeli durumda. En güvenilir yer Rabia bölgesi şu anda. Bugün bazı yerlerde genel grev ilan edildi. Diğer şehirlerde de devlet daireleri halkın elinde. Tren hareketleri kesildi. Karayolları da kapatıldı. Elimizdeki bilgiye göre 2 bin 500 kişiden fazla kişi hayatını kaybetti. Yaralı olsalar bile belli bir dakikadan sonra ölüyorlar. İnsanlar hayatını kaybediyor maalesef. Darbe yönetimi açıkça halkına zulmediyor.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası