Ege Postası
Geri

Vali Özçimen'den kaymakamlara: Her zaman kimsesiz ve muhtaçların yanında olun

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, tayinleri çıkan Yeniçağa Kaymakamı Barış Aktan, Göynük Kaymakamı Haluk Çakmak, Seben Kaymakamı Alper Balcı ve Kıbrıscık Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için bir veda yemeği düzenledi. Yemekte kaymakamlara...
Vali Özçimen'den kaymakamlara: Her zaman kimsesiz ve muhtaçların yanında olun
Haberler / Güncel
14 Ağustos 2013 Çarşamba 16:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bolu Valisi İbrahim Özçimen, tayinleri çıkan Yeniçağa Kaymakamı Barış Aktan, Göynük Kaymakamı Haluk Çakmak, Seben Kaymakamı Alper Balcı ve Kıbrıscık Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için bir veda yemeği düzenledi. Yemekte kaymakamlara seslenen Vali Özçimen, “Her zaman gariplerin, yetimlerin, kimsesizlerin ve muhtaçların yanında olun ve onların iniltilerini dindirin.” dedi.

İzzet Baysal Anadolu Turizm Otelcilik ve Uygulama Okulu bahçesindeki yemeğe Vali İbrahim Özçimen, Vali Yardımcıları M. Kemal Keskin, Ömer Eru, Necdet Özeroğlu, Ayhan Kartlı, Hakkı Loğoğlu Nurullah Ertaş, İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız ve İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu da katıldı. Yemekte, Vali Özçimen’e teşekkür eden kaymakamlar, Bolu’da güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade ettiler.

Yeniçağa Kaymakamı Barış Aktan, Bolu’da güzel günler geçirdiğini belirterek, kendilerine her zaman destek olan Vali Özçimen’e teşekkür etti. Seben Kaymakamı Alper Balcı ise “Ben doğudan geldiğimde mesleğe biraz küskündüm ama sayın valimiz bana yeniden mesleğimi sevdirdi.” dedi. Göynük Kaymakamı Haluk Çakmak ise yaptığı konuşmada, Vali Özçimen ve vali yardımcılarına teşekkür ederek, Bolu’da güzel ve huzurlu bir çalışma ortamı gerçekleştirdiklerini söyledi. Kıbrıscık Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk de “Bizlere ayrı ayrı babalık yaptınız. Bize hep yardımcı oldunuz. Sizlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin ise meslek hayatında 38 yılı doldurduğunu ifade ederek, “Görev hayatımızın hemen her yılında böyle duyguları yaşadık. Bu tür veda günleri gerçekten duygulu oluyor. Ülkemizin huzuru için her tarafta çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Yeni görev yerlerinizde sizlere başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“İlimize hizmet ve emek verdiğiniz için teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Vali Özçimen ise ilçelerin zorluklarını vatandaşlar ile çeken kaymakamlara emekleri için teşekkür etti. Onların bu olumlu davranışlarının kendisine de iletildiğini ve mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Özçimen, şöyle dedi: “Bolu’da görevlerinizi tamamladınız ve artık yeni yerlerinizde çalışacaksınız. Artık başka illerdeki iniltileri dinleyecek, dindireceksiniz. Siz duymuyorsunuz diye inilti yok demek değildir. Araştırıp bulacaksınız. Bir ülkede ne kadar az inilti varsa, o ülke o kadar iyi bir seviyeye gelmiştir. Her zaman mazlumların, kimsesizlerin ve muhtaçların yanında olun ve onların dertlerini dindirmeye çalışın. Hepiniz hizmet bekleyen yerlere gidiyorsunuz. Allah yardımcısınız olsun. Allah’a emanet olun. Meslek hayatınızda sizlere başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası