Ege Postası
Geri

Tuğgeneral Kacabey, Başkan Altepe'ye veda ziyaretinde bulundu

Işıklar Askeri Hava Lisesi Okul Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cengiz Karacabey, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye veda ziyaretinde bulundu.    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Harp Akademisi...
Tuğgeneral Kacabey, Başkan Altepe'ye veda ziyaretinde bulundu
Haberler / Güncel
14 Ağustos 2013 Çarşamba 16:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Işıklar Askeri Hava Lisesi Okul Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cengiz Karacabey, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye veda ziyaretinde bulundu.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Harp Akademisi Silahlı Kuvvetler Okul Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Cengiz Karacabey ile Merinos Parkı’ndaki Gönül Dostları Sofrası’nda bir araya geldi.

    Karacabey’in Bursa’da başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Başkan Altepe, "Tuğgeneral Cengiz Karacabey, artık fahri Bursalı. Kendisi Bursa’da güzel çalışmalarda görev aldı. Yeni görevinde de kendisine başarılar diliyorum. Karacabey’in Bursa’ya katkılarının bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum." dedi.

    Bursa’da 5 yıl görev yaptığını belirten Tuğgeneral Karacabey ise her zaman Başkan Altepe’nin desteğini yanında hissettiğini ifade ederek, "Havacılığı Bursa’da güzel bir noktaya taşımaya çalıştık. İstanbul’da da güzel işler yapacağız. İstanbul’a her gelişinizde veya Bursa’ya her geldiğimizde yine görüşeceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

    Karacabey, Işıklar Askeri Hava Lisesi’nin Burç isimli dergisi, Bakan Altepe ise Tuğgeneral Karacabey’e Bursa bıçağı hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası