Ege Postası
Geri

Mobil uygulama dönemi

Karabağlar Belediyesi, geçtiğimiz aylarda başlattığı mobil uygulama hizmeti ile vatandaşlara büyük kolaylık sağladı. Akıllı telefon ve tablet bilgisayar uygulamasında kullanıcı sayısında her geçen gün artışla birlikte, kullanıcıların memnuniyeti de dikkat çekti.
Mobil uygulama dönemi
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Ağustos 2013 Pazartesi 11:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Teknolojik gelişmeleri altyapısına ekleyerek, daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek için çalışan Karabağlar Belediyesi, vatandaşların da işlemlerini kolaylaştırdı. Akıllı telefon ve tablet bilgisayar uygulamasının yaygınlaşmasına paralel yürütülen çalışma, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Uygulamanın kullanıcıları da memnuniyetlerini dile getirdi. Vatandaşların, ilçe ve belediye hizmetleriyle ilgili bilgi alabileceği şekilde düzenlenen mobil uygulama, kullanım kolaylığı ile de beğeni topladı.

Tablet bilgisayar ve akıllı telefon kullanımlarının artmasına bağlı olarak mobil uygulama programını, 11 ana başlık ve 37 alt modülle kullanıma sunan Karabağlar Belediyesi, kullanıcıların güncel haberler, duyurular, etkinlikler, projeler, e-rehber, borç sorgulama, evrak takibi, istek ve şikayet bildirimi başlıklarına rahatlıkla ulaşıp işlemlerini yapmasını sağlıyor. Karabağlar Belediyesi’nin kurumsal bilgilerine de rahatlıkla ulaşılabildiği uygulama, iphone telefon ve tabletler applestore'dan, android tabanlı telefon ve tablet bilgisayarlarda ise google play'dan 'karabağlar” yazılarak, ücretsiz ve kolayca indirilebiliyor.

“HEDEFİMİZ İYİ HİZMET”
Karabağlar Belediyesi’nin teknik altyapısını her geçen gün yenileyip, güçlendirerek vatandaşların kaliteli ve hızlı hizmet alabilmelerini sağladıklarını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Karabağlar halkına hızlı ve doğru hizmet ulaştırmak için çalışıyoruz. Son olarak başladığımız Mobil Uygulama ile vatandaşlar cep telefonlarından, tablet bilgisayarlarından belediyemize ulaşabiliyorlar, işlemlerini rahatlıkla yapabilir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası