Ege Postası
Geri

Muslera: Bana gelen resmi transfer teklifi yok

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Muslera, geçen iki yılın kendileri adına oldukça önemli geçtiğini bu yıl da hem lig de hem de Avrupa'da önemli işler yapmak istediklerini söyledi. Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Slovenya'nın...
Muslera: Bana gelen resmi transfer teklifi yok
Haberler / Spor
23 Temmuz 2013 Salı 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaray'ın yıldız kalecisi Muslera, geçen iki yılın kendileri adına oldukça önemli geçtiğini bu yıl da hem lig de hem de Avrupa'da önemli işler yapmak istediklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Slovenya'nın Bled kentinde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç kaleci, "Geçen yıl uzun bir sezon geçirdim. Ardından ülkemle birlikte Konfederasyon kupasında mücadele ettim. Bu zorlu sürecin ardından mutlaka insanın tatil ihtiyacı oluyor. Bende iyi bir şekilde dinlendim. Yeniden takımla birlikte çalışmalara başladım. En iyi şekilde hazırlanmak istiyorum." dedi.

Galatasaray'da oldukça iyi iki sezon geçirdiğini dile getiren yıldız oyuncu, "Hem Türkiye Ligi'nde hem de Avrupa'da başarılı olduk. Bu yıl da Galatasaray olarak hem ligde hem de Avrupa'da önemli işler yapmak istiyoruz." diye konuştu.

BANA GELEN RESMİ TRANSFER TEKLİFİ YOK

Bir gazetecinin, 'Senin hakkında özellikle İngiltere ve İspanya'dan transfer haberleri geliyor. Bunlar doğru mu'' sorusuna Muslera, "Bunlar bana göre basının çıkarttığı haberler bana gelmiş her hangi bir resmi teklif yok. Kulübümde bana birşey söylemedi. Transfer dönemi zamanı var. Ancak ben Galatasaray'ın futbolcusuyum. 3 yıllık daha kontratım var. Burada olmaktan mutluyum. Ben sadece Galatasaray'a odaklanmış durumdayım." diye cevap verdi.

Genç kaleci, Galatasaray'ın en büyük silahının ise çalışmak olduğunu kaydetti.

Yabancı kontenjanı nedeniyle takım içindeki rekabet hakkında görüşleri de sorulan Muslera, "Bütün takımlar yeni sezon öncesi yabancı oyuncular aldı. Yatırımlar yaptı. Ben bu kuralın gerekli olduğunu düşünmüyorum. Kural alındıysa yapılacak birşey yok. Bizimdne çok kaliteli yerli oyuncularımız var. Buna adapte olmak lazım. Yaşanacak forma rekabeti de takımı iyi yere getirecektir." diye cevap verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası