Ege Postası
Geri

Müslüman Kardeşler, güvenlik gerekçesiyle basın toplantısını iptal etti

Mısır’da Müslüman Kardeşler’in bugün planlanan basın toplantısının güvenlik endişeleri gerekçesiyle iptal edildiği bildirildi. Bu arada başkent Kahire’de yürüyüş güzergahındaki binalarda bulunan keskin nişancılardan dolayı bugün...
Müslüman Kardeşler, güvenlik gerekçesiyle basın toplantısını iptal etti
Haberler / Dünya
18 Ağustos 2013 Pazar 17:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mısır’da Müslüman Kardeşler’in bugün planlanan basın toplantısının güvenlik endişeleri gerekçesiyle iptal edildiği bildirildi.

Bu arada başkent Kahire’de yürüyüş güzergahındaki binalarda bulunan keskin nişancılardan dolayı bugün planlanan darbe karşıtı gösterilerin de iptal edildiği iddia edildi.

El Cezire televizyonunun bir kaynağa dayandırdığı haberine göre, Kahire’de yürüyüş güzergahındaki binalarda bulunan keskin nişancılardan dolayı bugün planlanan darbe karşıtı gösterilerin iptal edildiği belirtildi.

Mısır’da darbe karşıtı gösterilerin bugün de askeri darbeyi ve güvenlik güçlerinin göstericilere kanlı müdahalesini protesto etmek için gösteri yapacağı kaydedilmişti.

GENERAL SİSİ: ŞİDDETE BAŞVURANLARA MÜSAMAHA GÖSTERİLMEYECEK

Öte yandan Mısır Savunma Bakanı General Abdulfettah El Sisi, bugün asker ve polislere yönelik yaptığı konuşmada, devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi taraftarlarına "Mısır'da herkes için yer var." mesajı olduğunu söyledi.

Mısır'da güvenlik güçlerinin oturma eylemi yapan Mursi taraftarlarına geçtiğimiz günlerdeki kanlı müdahalesinden sonra ilk defa açıklama yapan General Sisi ayrıca "şiddete başvuranlara müsamaha gösterilmeyeceği" uyarısını da dile getirdi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası