Ege Postası
Geri

Mut'ta tasavvuf konseri verildi

Mersin’in Mut Belediyesi tarafından, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Gönül Dostları Grubu konser verdi. Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’ndaki konseri, çok sayıda...
Mut'ta tasavvuf konseri verildi
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin’in Mut Belediyesi tarafından, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Gönül Dostları Grubu konser verdi. Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’ndaki konseri, çok sayıda kişi dinledi. Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, "Tasavvuf musikisi, Ramazan ayının maneviyatına en güzel şekliyle hitap eden, gönül dünyamıza o ilahi seslerle huzur veren bir ezgidir." dedi.

Başkan Orhan, ''Mevlana'dan, Yunus'tan, hak dilinden, sözünden, hak yolundan, çizgisinden sapmadan, hakikat sırrını neye üfleyen Yüce Yaratan'a hamd olsun. Bizim dönemimizde mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberlik ruhuna, kardeşlik ve yardımseverlik duygularına, toplumsal bağlarımıza fayda getirecek her türlü çalışmanın içinde Mut Belediyesi'ni göreceksiniz. Bu vesileyle tekrar Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Allah Teala ibadetlerimizi kabul etsin.'' şeklinde konuştu.

Konserde Cavit Özkeleş, Önay Akan, Ali Parlak, Hidayet Gürsel, Ali Parlak ve Aşkın Günay, seslendirdikleri tasavvuf eserleriyle dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası