Ege Postası
Geri

NSU mahkemesinden ara bilanço

NSU davasının görüldüğü Münih Eyalet Yüksek Mahkemesi Başkanı Karl Huber, şu ana kadarki duruşmalardan ders çıkararak gelecek için bazı tekliflerde bulundu. Huber, kanunlarda değişiklik yaparak mahkeme salonundaki görüntünün başka...
NSU mahkemesinden ara bilanço
Haberler / Dünya
4 Eylül 2013 Çarşamba 18:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
NSU davasının görüldüğü Münih Eyalet Yüksek Mahkemesi Başkanı Karl Huber, şu ana kadarki duruşmalardan ders çıkararak gelecek için bazı tekliflerde bulundu. Huber, kanunlarda değişiklik yaparak mahkeme salonundaki görüntünün başka bir odaya naklinin mümkün kılınmasını istedi.

Huber temyiz konusunda da değişiklik olması gerektiğini savundu. Huber'e göre eğer talep edildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti büyükelçisine mahkemede daimi bir sandalye ayarlasalardı bu ileride mahkeme kararının temyizi için bir gerekçe teşkil edecekti. Huber, tekliflerinin hayata geçirilmesinin kendilerinin yürüttüğü NSU davasını etkilemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Karl Huber ayrıca kendi değerlendirmesine göre davanın iyi bir şekilde ilerlediğini söyledi. Söz konusu dava ile ilgili 2014 yılı sonuna kadar duruşma tarihleri belirlenmiş durumda. Ancak davanın sonuçlanmasının 2014 yılını aşabileceği kaydediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası