Ege Postası
Geri

Narlıdere’de zafer Özkan’ın

CHP Narlıdere İlçe teşkilatı kadın kolları Kongresi birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Canan Karaca Özkan ve Nuray Ulusoy arasında geçen mücadeleyi Canan Karaca Özkan kazandı.
Narlıdere’de zafer Özkan’ın
Haberler / Yerel Politika
4 Eylül 2012 Salı 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Narlıdere Narbel düğün salonunda gerçekleştirilen CHP Narlıdere kadın kolları kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongreye CHP Milletvekili aday adayı Aydın Özcan, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP il kadın kolları yönetimi, CHP il başkan yardımcısı Celal Yıldız, CHP Narlıdere ilçe Başkanı Asker Güneş, CHP Güzelbahçe Kadın Kolları yönetimi, ADD Narlıdere Şube Başkanı Mükerrem Demir ve partililer katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “ Güzel Narlıdere’miz dostluk, birlik ve beraberliğin bir arada yürütüldüğü başarılı bir kongre ile yine örnek olmuştur. İki adayımızda daha iyi hizmet için aday fakat bir arada birlik içerisinde olduğunu görüyoruz. Ülke olarak birlik içinde olmamızın mesajını verdiğimiz bu kongremizin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

CHP İzmir Narlıdere Kadın Kolları başkanlığı seçimlerine ilçe teşkilat tabanının yoğun desteği ile giren mevcut başkan Canan Karaca Özkan Yeter ki kadınlarımız partimizi desteklemek istesin, genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nu iktidara taşımak için ilçe teşkilatı olarak ne gerekiyor ise yapmaya hazırız” dedi.

Toplamda 268 delegenin oy kullandığı seçimlerde, Canan Karaca Özkan 179 oy, Nuran Ulusoy 84 oy aldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı. Seçim sonuçlarının resmen açıklanmasından sonra Nuran Ulusoy yeniden Kadın Kolları Başkanı olarak seçilen Canan Karaca Özkan ve yönetimini kutlayarak tebrik etti.

CHP İzmir Narlıdere İlçe kadın kollarını seçilmesi için düzenlenen kongrede Divan Başkanlığını Veli Karakurt yürüttü. Raziye Sivaslı Divan Başkan Yardımcılığı görevini üstlenirken, Erhan Yalçın ve Gülten Uzman yazman olarak görev yaptı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası