Ege Postası
Geri

Olaylı derbide sahaya inenlerden bazıları 'seyir cezalısı' çıktı

Hafta sonu oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde şu ana kadar sahaya indikleri belirlenen 96'sının Beşiktaş taraftar gruplarına üye olduğu tespit edildi. Gözaltına alınanlardan 9'unun daha önce spor müsabakalarından men cezası aldığı...
Olaylı derbide sahaya inenlerden bazıları 'seyir cezalısı' çıktı
Haberler / Spor
26 Eylül 2013 Perşembe 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hafta sonu oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde şu ana kadar sahaya indikleri belirlenen 96'sının Beşiktaş taraftar gruplarına üye olduğu tespit edildi. Gözaltına alınanlardan 9'unun daha önce spor müsabakalarından men cezası aldığı kaydedildi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki olaylarla ilgili polisin çalışmaları sürüyor. Maçın oynandığı gün ve polisin görüntülerden yaptığı tespitler sonrası toplam 96 kişi gözaltına alındı. Yasadaki suç karşılığı 3 yıldan az olduğu için 94 kişi savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. M.E ve T.K. isimli taraftarlar ise müsabaka düzeninin bozulması, yasak alanlara girmek, kamu malına zarar verme ve görevli memura saldırı suçlamasıyla sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Taraftarların tamamı için 1 yıl boyunca spor müsabakalarından men cezası verildiği öğrenildi.

Taraftarlardan 9’nun daha önceden de spor müsabakalarından men cezası aldıkları, birinin ise halen cezasının sürdüğü belirtildi. Bu taraftarın da Beşiktaş - Mersinidmanyurdu maçında ceza aldığı ifade edildi. Taraftarların sahaya girmeleriyle ilgili, “Kavgayı ayırmak için girdim”, “Yer sıkışıktı ve beni ittiler öyle girdim.” şeklinde benzer ifadeler kullandığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası