Ege Postası
Geri

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu oylarını kullandı

CHP'de Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlık için yarıştığı 38. Olağan Kurultayı’nda saat 21.00'de başlayan oy verme işlemi saat 23.00'te sonra erdi. Kurultayda Kılıçdaroğlu ve Özel oylarını kullandı.
Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu oylarını kullandı
Haberler / Politika
4 Kasım 2023 Cumartesi 22:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşması; Çalışma ve Hesap Raporlarının okunması, görüşülmesi ve oylanması, Kurultay Sonuç Bildirgesi’nin görüşülmesi ve oylanmasının ardından Genel Başkan seçimi başladı.

Ankara Spor Salonu’nda devam eden 38. Olağan Kurultayı’nda saat 21.00'de başlayan oy verme işlemi saat 23.00'te sona erdi.

Ayrı bir salonda gerçekleştirilen oy verme işleminde 1366 kurultay delegesi, 23 sandıkta tercihini yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel’in yarıştığı seçimin ilk turunda salt çoğunluk şartı aranıyor.

ÖZEL VE KILIÇDAROĞLU OYLARINI KULLANDI

Genel başkan adayları Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu oylarını kullandı. Kılıçdaroğlu 1 numaralı sandıkta, Özel ise 3 numaralı sandıkta oy verdi.

İMAMOĞLU OYUNU KULLANDI

Kurultayda Divan Başkanı seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da oyunu kullandı. Elindeki zarfı 13 numaralı sandığa atan İmamoğlu, “Hayırlı olsun. Partimizin geleceği için güzelliklere inşallah” dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oyunu kullandı.

ERDOĞAN, KURULTAYI TEBRİK ETTİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da CHP Kurultayı’na bir tebrik mesajı gönderdiği Divan Başkanlığı tarafından açıklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası