Ege Postası
Geri

Pankartlar Hazır, Taşer Taarruzu Başlıyor

İzmir’deki olumsuzlukları sloganlaştırıp pankartlara yazdıran Milliyetçi Hareket Partisinin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, rakiplerini dev pankartlarla vurmaya hazırlanıyor.
Pankartlar Hazır, Taşer Taarruzu Başlıyor
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2014 Çarşamba 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - “10 yıldır İzmir’e çivi çakmayanlar, geçmişte yapılanları kendininmiş gibi sunanlar ve devlet yatırımlarını yerel yatırımmış gibi anlatanlar, sizin siyasi namusunuz, İzmir’e saygınız ve sevginiz yok mu'” Diye seslenen Murat Taşer hazırlattığı pankartlar için şunları söyledi; “Belediyenin kaynaklarını kendi seçim bütçesine dâhil eden Kocaoğlu sen bizi Tokat’an mı geldi sandı? Biz Eşrefpaşa hastanesinin kaç yılında ve kimler tarafından İzmir Belediyesine kazandırıldığını biliyoruz!
 
O Fidanları Biz Abdül Batur’la diktik
 
Doğal yaşam parkına 1 milyon fidanı Abdül Batur Bey ile birlikte dikti? Atık su arıtmada da Büyük Kanal Projesini biz gerçekleştirdik, sen o zaman neredeydi? İzmir’i sorunlara boğdun, attığın asfalt Bursa’da atılandan az! İzmirliyiz yaparız, diye bir de slogan üretmişsin, tamam biz İzmirliler yaparız, yaparız da sen yapamazsın, yapamadın, yapamıyorsun!
 
İzmir Doğrusunu Öğrenecek
Benim hemşehrim trafik sorunu yaşıyor, otopark sorunu yaşıyor, sen eskortlu arabalarla rahat seyahat ediyorsun. Şimdi insanımız, benim esnafım, benim işçim, memurum, benim köylüm yani benim bütün hemşehrim doğrusunu öğrenecek, Dorusu MHP, Doğrusu Murat Taşer” dedi.
 
PTT’leri Sen Açma Yeni Bakan açsın
Birbirinden farklı sloganlardan oluşan yaklaşık 25 adet dev pankartı İzmir’in bir çok yerinde kullanarak İzmirlilere ve rakiplerine mesaj vermeyi düşünen Taşer, AKP adayı Binali Yıldırm içinse şunları söyledi; “Hükümet projelerini yerel proje gibi sunduğu yetmiyormuş gibi devlet dairesi açılışı yapıyor. AKP adayı bir bakıyorsunuz PTT şubesi açıyor, bir bakıyorsunuz bir başka devlet dairesi. Ya hu bırakın da hülleci bakan, yani yeni ulaştırma bakanı yapsın bu açılışları, siz İzmir’e yapacağız deyip de hala göremediğimiz 35 projenizin açılışını yapın'
 
MHP Adayı Murat Taşer’in yakın zamanda İzmir’in her yerinde görülecek dev pankart sloganlarının her birinde kullanılan ortak ifadelerse “Çare MHP”, “Şimdi MHP”, “Doğrusu MHP” olarak dikkat çekiyor. Taşer’in öne çıkan sloganlarından bazıları şu şekilde: “Trafik sorunu çözülmedi. Ne AKP, Ne CHP…Çare MHP”, “Büyük Kanal Projesi Daha Önce Yapıldı. Doğrusu MHP”, “Andımız Yeminimizdir. Hep birlikte Okuyacağız. Çare MHP”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası