Ege Postası
Geri

Patlama sonrası İstiklal Caddesi

Taksim'in İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen canlı bomba saldırısı sonrası İstiklal Caddesi'nde büyük panik yaşandı
Patlama sonrası İstiklal Caddesi
Haberler / Güncel
19 Mart 2016 Cumartesi 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Taksim ’de sıradan bir cumartesiydi. Polis olağan önlemlerini almıştı.  Saat 11.00 sıralarında büyük bir gürültü duyuldu ve hayatın olağan akışı değişti. Taksim’de panik anlarına tanık olanlar patlama sonrasını şöyle anlattı: “Bir anda panik yaşandı. Dükkanlar hemen kepenk kapattı. Kepenk kapatılan dükkanlara sığınan vatandaşlar korku doluydu. Polis gelip hemen olay yerini çevirdi. O sırada insanlar hala koşarak İstiklal Caddesi ’nden uzaklaşmaya çalışıyordu. Polis memurları da caddenin boşaltılması için anans yapıyorlardı.”



Tabii İstanbul’un en turistik merkezlerinden biri İstiklal Caddesi. Kimi iddialara göre canlı bombanın hedefi bir turist grubuydu. Patlamadan kısa süre sonra vardığımız Taksim’de, böyle gergin bir ortam vardı. Polis caddenin bütün girişlerini kapatmış, olay yeri incelemesine başlamıştı. Güvenlik kameralarını görüntülerini toplamak üzere de bir çalışma yürütülüyordu. Ambulansların doldurduğu İstiklal Cadddesi, ölü ve yaralıları alıp, yine sirenlerini öttürerek geldikleri hastanelere dağıldılar ve cadde sadece polislerin göründüğü tuhaf bir ıssızlığa büründü.



Bu arada polis bantlarının arkasında meraklı ve korkusuz vatandaşlardan oluşan bir küçük kalabalık oluşmuş, halen süren çalışmaları izlemekte. (RADİKAL)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası