Ege Postası
Geri

Piriştina’dan İzkent’e bir müjde daha

Buca Belediyesi’nin İzkent Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların Betontaş Pazaryeri’ne ulaşımını rahatlatmak için yapımını tamamladığı merdivenler mahalle halkı tarafından çok sevildi. Gökkuşağının renklerine boyanan ve pazar arabaları ile engelli araçlarının kullanabileceği şekilde düzenlenen merdivenlerde inceleme yapan Başkan Piriştina, mahalle halkına bir müjde daha verdi. Başkan Piriştina’nın, pazar alışverişinin ardından arabalarını yukarı taşımakta zorlanan vatandaşlar için yürüyen merdiven yapılması müjdesine mahalle sakinlerinin tepkisi “Başkanım şaka mı yapıyorsunuz” şeklinde oldu. Piriştina’dan İzkent’e bir müjde daha, vatandaşlar inanamadı:
Piriştina’dan İzkent’e bir müjde daha
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Ocak 2016 Pazar 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzkent Mahalle halkının talepleri doğrultusunda harekete geçen Buca Belediyesi, vatandaşların Betontaş Pazaryeri’ne ulaşımını kolaylaştırmak için merdiven yaptı. Gökkuşağı renklerine boyanan, pazar arabaları ile engelli araçlarının da kullanabileceği şekilde düzenlenen rengarenk merdivenler, mahalle sakinleri tarafından çok sevildi. 



İzkent Mahalle Muhtarı Ahmet Topaloğlu ile merdivenlerde inceleme yapan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, mahalle sakinlerine inanamayacakları bir müjde daha verdi. Pazar arabalarını taşımakta zorlanan vatandaşları gören Piriştina, merdivenlerin yanına yürüyen merdiven yapacaklarını söyledi.



Aldıkları müjde karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen mahalle sakinleri Piriştina’ya, “Başkanım şaka mı yapıyorsunuz” diyerek, şaşkınlıklarını dile getirdi. Mahalle Muhtarı Ahmet Topaloğlu Başkan Piriştina’ya tüm mahalle sakinleri adına teşekkür etti.     

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası