Ege Postası
Geri

Polis, hırsızı ayak izinden yakaladı

Mersin’in Tarsus ilçesi Altaylılar Mahallesi'nde bir evden 12 Haziran'da meydana gelen hırsızlık olayını polis, ayak izinden yola çıkarak aydınlattı.Hırsızlık olayının meydana gelmesi üzerine Tarsus Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme...
Polis, hırsızı ayak izinden yakaladı
Haberler / Güncel
14 Ağustos 2013 Çarşamba 18:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin’in Tarsus ilçesi Altaylılar Mahallesi'nde bir evden 12 Haziran'da meydana gelen hırsızlık olayını polis, ayak izinden yola çıkarak aydınlattı.

Hırsızlık olayının meydana gelmesi üzerine Tarsus Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Grup Amirliği görevlileri, olay yerinde yapılan titiz inceleme ve araştırmalar neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği değerlendirilen şüpheliye ait bir adet ayak izini tespit etti. Olay yerinde tespit edilen ayak izi ile, yakalanan şahsın giymiş olduğu ayakkabı muhafaza altına alındı. Deliller, incelemeler için Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğüne gönderildi. Yapılan inceleme sonucu elde edilen ayak izinin, olay ile ilgili yakalanan şahsa ait olduğu tespit edildi. Olayın faili adli makamlara sevk edildi.

Konuyla ilgili Tarsus Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacı ile bu tür olayları gerçekleştiren ve haksız kazanç sağlayan şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası