Ege Postası
Geri

Prestij projelerimizle Buca değişerek gelişecek

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, 2014 yerel seçimlerinde Buca'yı Ak Parti'ye kaptırmamak için yeni bir sinerjiye ihtiyaç olduğunu belirterek, ‘Bu sinerjiyi yaratacak tecrübe ve birikime sahibim’ dedi.
Prestij projelerimizle Buca değişerek gelişecek
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Kasım 2013 Salı 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Projeleri Hakkında Bilgiler Verdi
CHP Buca Belediye Başkan aday adayları arasında adaylığa en yakın isim olarak görülen Mehmet Süne, sivil toplum kuruluşlarıyla ve vatandaşla yaptığı fikir alışverişi toplantılarını sürdürüyor. Esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla yaptığı fikir alışverişi toplantılarına hızla devam eden Süne, bu kez de Barış, Menderes, Laleli, Çaldıran ve Yiğit Mahallesinde oturan vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların istek ve görüşlerini dinleyen Süne, göreve gelmesiyle gerçekleştireceği prestij projeleri hakkında da bilgi verdi.
Katılımcı Bir Yönetim Hedefliyoruz
CHP Buca eski ilçe başkanları Tuncay Taştan ve Selim Bozdağ, ilçe yönetim kurulu eski üyesi Turan Özcan, belediye meclis üyeleri aday adayları, ilçe kadın ve gençlik kolları üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda partili katıldığı toplantıda konuşan Süne, her mahalleye kaliteli ve eşit hizmet anlayışıyla değişim sözü verdi. Süne, ‘Buca halkıyla bütünleşerek Buca'da hizmetin en üst kalitede olduğu ve sıfır sorunu amaçlayan katılımcı bir yönetim hedefimiz var. Göreve geldiğimizde Bucalı hemşerilerimizin fikir ve önerileri doğrultusunda Buca'yı hep birlikte el ele yöneteceğiz. Çalışmalarımızda önce insan, önce sosyal fayda düşüncesini ön planda tutacağız. Tüm projelerimizde, fayda, maliyet hesabıyla birlikte sosyal fayda, sosyal maliyet hesabını yani o projenin Bucalı hemşerilerimize sunacağı mutluluğu ve huzuru dikkate alacağız. Hiçbir zaman uçuk kaçık projelere heveslenmeyeceğiz. Bizim projelerimizde ve hizmetlerimizdeki en önemli öncelik Buca'nın gelişmesi ve değişmesi olacağı gibi, Bucalı hemşerilerimizin ekonomisi ile refahını korumak ve gözetmek de olacaktır. Hürriyet, Laleli, Çaldıran ve Yiğit Mahallesinde oturan siz sevgili hemşerilerime buradan söz veriyorum, göreve gelmemizin hemen ardından Buca’da ‘önce insan’ diyerek hizmet üreten sosyal demokrat anlayışı hayata geçirerek örnek bir belediye oluşturacağız. Tüm mahallerde ve köylerimizde sokak sokak değişimin, gelişimin mimarı olacağız. Sizlerle bütünleşecek sizler için çalışacağız’ şeklinde konuştu.
Daha Güçlü Bir Buca Yaratacağız
Süne, konuşmasında göreve geldiğinde halkıyla bağını koparmayan ve belediyenin bütün kapılarını halka açık tutacak bir belediye başkanı olacağına dair vurgularda da bulundu. Büyük, güçlü, modern ve yepyeni bir Buca’yı yaratmayı hedeflediklerini belirten Süne, Buca halkının sıkıntılarını en kısa zamanda çözebilecek tecrübeye sahip olduğuna ve projeleri ile daha güçlü bir Buca için çalışmak için bu göreve talip olduğuna dikkat çekti.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası