Ege Postası
Geri

Prof. Dr. Hoşcoşkun: Ege her zaman lider olacak

Ege Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun, "bilimde, sporda, sanatta başarıdan başarıya koşacak, gönlü vatan sevgisiyle dolu idealist gençlerin yetişmesi için gereken her şeyi yapacağım" dedi. Yeni Rektör Prof. Dr. Hoşcoşkun'dan açıklama:
Prof. Dr. Hoşcoşkun: Ege her zaman lider olacak
Haberler / İzmir
14 Ağustos 2016 Pazar 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ege Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun “Görev ve sorumluluklarımın bilincindeyim. Ege Üniversiteli olmak ruhuyla bilimde, sporda, sanatta başarıdan başarıya koşacak, gönlü vatan sevgisiyle dolu idealist gençlerin yetişmesi için gereken her şeyi yapacağım" dedi.

Pazartesi günü saat 10.00'da yapılacak törenle Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz'dan görevi devralacak olan yeni Rektör Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun, “Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın takdirlerinin isabetliğini hizmetlerimizle ispat edeceğiz. Şeffaf, adil, emeğe ve bilimsel çabalara değer veren, destekleyen tutumla özenilen ve özlenilen ortamı hep birlikte inşa edeceğiz. Görev ve sorumluluklarımın bilincindeyim. Ege Üniversiteli olma ruhuyla bilimde, sporda, sanatta başarıdan başarıya koşacak, gönlü vatan sevgisiyle dolu idealist gençlerin yetişmesi için gereken her şeyi yapacağım" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası