Ege Postası
Geri

Prof. Dr. Uluçam, üniversite öğretim elemanlarıyla Bologna sürecini konuştu

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, öğretim elemanlarıyla bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Uluçam 'Bologna Süreci Uyum Çalışmaları' kapsamında toplanan üniversite öğretim elemanlarıyla Bologna sürecini konuştu,...
Prof. Dr. Uluçam, üniversite öğretim elemanlarıyla Bologna sürecini konuştu
Haberler / Genel
4 Haziran 2013 Salı 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, öğretim elemanlarıyla bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Uluçam 'Bologna Süreci Uyum Çalışmaları' kapsamında toplanan üniversite öğretim elemanlarıyla Bologna sürecini konuştu, gerekli bilgi paylaşımında bulundu.

    Rektör Prof. Dr. Uluçam’ın yanı sıra toplantıya konuşmacı olarak Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Aydın Durmuş ve Yrd. Doç. Dr. Servet Ulutürk katıldı. Rektör Prof. Dr. Uluçam, Bologna sürecinin yanı sıra, üniversitenin uzun süredir kullandığı eski devlet hastanesi hizmet binasının boşaltılmasına ilişkin konuştu.

    Prof. Dr. Uluçam, “Üniversite olarak yer sıkıntısı nedeniyle kullandığımız eski devlet hastanesi kompleksini, temmuz ayında boşaltacağız. Bu konuda üniversitemize destek sunan kuruluşlara ve yetkililere ayrıca teşekkür ederiz. Batı Raman Kampüsümüz artık faal olarak hizmette. Eğer bu kompleks farklı bir proje için değerlendirilecekse ve olası inşaat çalışmalarında buradaki ağaçların zarar görmemesi için, eski devlet hastanesindeki ağaçları da Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek uygun görürlerse, Batı Raman kampüsümüzün çehresini değiştirmesi için kampüs arazimize dikmek istiyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası