Ege Postası
Geri

Raylardan demir ve vida çalan üç kişi yakalandı

DENİZLİ- Kaklık demiryolu hattından vida bağlantı demiri ve rayların sabitlenmesinde kullanılan demirleri çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan üç kişiden 34 yaşındaki A.A. tutuklanırken, diğer iki kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Raylardan demir ve vida çalan üç kişi yakalandı
Haberler / Ege
14 Mart 2013 Perşembe 17:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Denizli - Devlet Demiryolları Denizli Gar Müdürlüğü yetkilileri, inşaatı tamamlanan Denizli- Kaklık demiryolunun raylarını kontrolü sırasında Kocabaş Beldesi yakınlarında, raylarının sabitlenmesinde kullanılan demirler, vida bağlantı demirleri ve ray bağlantı demirlerinin çalındığını fark etti. Haber verilmesiyle jandarmanın yaptığı soruşturmada, Honaz İlçesi Kocabaş Beldesi’nde yaşayan S.G., Ü.Ş., A.A. ve B.D.’nin evinde mahkeme kararıyla arama yapıldı. Aramalarda, raylarının sabitlenmesinde kullanılan 116 demir, 118 vida bağlantı demiri ve 1 ray bağlantı demiri ele geçirildi. Şüphelilerden S.G., Ü.Ş. ve A.A. gözaltına alınırken, B.D.’nin ise yakalanması için çalışma başlatıldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A. tutuklandı, S.G. ve Ü.Ş. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Denizli- İstanbul tren seferleri, hat bakım ve yenileme çalışmaları sürdüğü için yaklaşık üç yıldır yapılamıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası