Ege Postası
Geri

Real Madrid'de Iker Casillas, Galatasaray'da Drogba şoku

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan mücadeleyi konuk ekip 6 - 1 kazanırken kalecisi IKER CASİLLAS'ı kaybetti. Galatasaray'da ise Dider Drogba Pepe'nin darbesiyle sakatlandı ve önce oyundan çıktı, sonra...
Real Madrid'de Iker Casillas, Galatasaray'da Drogba şoku
Haberler / Spor
18 Eylül 2013 Çarşamba 00:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan mücadeleyi konuk ekip 6 - 1 kazanırken kalecisi IKER CASİLLAS'ı kaybetti. Galatasaray'da ise Dider Drogba Pepe'nin darbesiyle sakatlandı ve önce oyundan çıktı, sonra da hastaneye kaldırıldı.

Şampiyonlar Ligi grubundaki ilk maçta Real Madrid'e kendi evinde 6 - 1 yenilen Galatasaray'da Drogba şoku yaşanıyor. Sarı - kırmızılı ekibin yıldız oyuncusu Didier Drogba, Real Madrid maçında sakatlandı.

Galatasaray'ın Real Madrid ile oynadığı maçın 44. dakikasında Didier Drogba sakatlık geçirdi. Portekizli defans oyuncusu Pepe'nin arkadan sert müdahalesiyle kendini yerde bulan Fildişili golcü, omuzunun üzerine düştü, yapılan tedavinin ardından oyuna dönemeyen Drogba'nın omuzundan ciddi sakatlık yaşadığı belirtildi. Drogba ikinci yarıda yerini Amrabat'a bıraktı.

REAL MADRİD'DE DE IKER CASİLLAS SAKATLANDI

Real Madrid'in yıldız oyuncusu sakatlanarak oyunu yarıda bıraktı.

Galatasaray-Real Madrid maçında İspanyol ekibinin kalecisi Iker Casillas sakatlandı. Bir hava topu mücadelesinde takım arkadaşı Sergio Ramos'un müdahalesiyle kaburgasından sakatlanan Casillas oyuna devam edemedi. Casillas maçın 14. dakikasında yerini Diego Lopez'e bıraktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası