Ege Postası
Geri

Renklerle kente sihirli dokunuşlar

Konak Belediyesi İlçe sınırları içinde bulunan merdivenleri vatandaşın rahat inip çıkması için yenilemeye devam ediyor. İnönü Caddesi’nde bulunan 343, 348, 368,348 ve 499/1 Sokaklar Fen İşleri Müdürlüğü kısa sürede daha kullanışlı hale getirmesiyle tekrar vatandaşın kullanımına sunuldu.
Renklerle kente sihirli dokunuşlar
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Eylül 2013 Cuma 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İstanbul’da mühendis Hüseyin Çetinel’in merdivenleri gökkuşağı renklerine boyayarak başlattığı akıma Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da destek verdi ve merdivenler rengarenk boyandı. Semt sakinleri, muhtar ve meclis üyelerinin de katılımıyla yeniden düzenlenen merdivenleri yerinde gören Başkan Tartan, vatandaşlar tarafından coşku içinde karşılandı. İzmir Müzisyenler Derneği sanatçılarının yaptığı müzikle adeta şölen havasına dönen buluşma merdivenler kadar renkliydi.
Kente renk kattıklarını belirten Başkan Tartan, merdivenlere çok önem verdiklerini söyledi. Tartan, “Konak İlçe sınırları içinde yaklaşık 100 merdivenin düzenlemesini yeniden yaptık. Daha modern ve çıkışı daha rahat hale getirdik. Renklerle kente küçük sihirli dokunuşlar yapmak gerekiyordu, biz de onu yapıyoruz. Dünyanın en güzel şeyi hayatı renkli kılmak” dedi. Renkli merdivenleri çok beğenen ve uygulamayı desteklediklerini belirten vatandaşlar diğer merdivenli sokakların da rengarenk boyanmasını istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası