Ege Postası
Geri

Romanlara bir destek de Kılıçdaroğlu'ndan

CHP çatısı altında siyaset yapmak isteyen ve 30 ilçede ilk kez belediye meclis üyesi aday adayı başvurusu yaparak önce CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Roman meclis üyesi aday adayları aradıkları desteği buldu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan da destek sözü alan Roman meclis üyesi aday adayları görüşmeden mutlu ayrıldı. Romanlar Ankara'dan mutlu dönüyor
Romanlara bir destek de Kılıçdaroğlu'ndan
Haberler / Yerel Politika
24 Ekim 2018 Çarşamba 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP İzmir’de ilk kez 30 ilçede meclis üyesi aday adayı olmak için başvuru yapan ve yola çıkan Roman kökenli isimler, beraberlerinde partilerinin İzmir Milletvekili Özcan Purçu ile önceki gün CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile yaptıkları görüşmenin ardından dün de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun yanısıra diğer İzmir milletvekilleri Bedri Serter, Mahir Polat ve Tacettin Bayır’ın da bulunduğu, yaklaşık 20 dakika süren görüşmeye, 3 Roman kökenli muhtar ile 30’a yakın belediye meclis üye aday adayı katıldı.

CHP LİDERİNDEN ROMAN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARINA TAM DESTEK

Belediye ve büyükşehir meclisinde en az 15-16 meclis üyesiyle temsil edilme taleplerini CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ileten Roman kökenli meclis üyesi aday adayları, Kılıçdaroğlu’ndan da destek sözü aldı.

ÇOK SAYIDA İLÇEDE ROMAN MECLİS ÜYESİ GÖRECEĞİZ

Görüşmeyle ilgili bilgi veren CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, “ İl  başkanımızla zaten görüşmüştük, kendisi sağ olsun zaten desteğini vermişti. Dün de genel başkanımızla görüştük. Görüşme gayet güzeldi. Sayın genel başkanımızdan hem İzmir için hem Türkiye çapında destek istedik. Büyük ihtimalle İzmir’de çok sayıda ilçede Roman meclis üyesi adaylarını göreceğiz” dedi.

GENEL BAŞKANIMIZ, İL BAŞKANIMIZA DA SÖYLEYECEĞİNİ BELİRTTİ

CHP’li Milletvekili Özcan Purçu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüşmede kendilerine, ‘İl başkanı da gelecek yanıma zaten, kendisinden de Roman kökenli meclis üyeleri konusunda hassasiyet göstermesini isteyeceğim. Roman meclis üyelerinin belediye meclislerinde görmeyi biz de isteriz. İl başkanımızdan özellikle Roman mahallelerinde meclis üyesi adayları konusunda hassas olmasını isteyeceğim’ dediğini dile getirerek, “Görüşmeden mutlu ayrıldık. İl başkanımız sayın Deniz Yücel’e ve genel başkanımıza teşekkür ederiz” değerlendirmesini yaptı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası