Ege Postası
Geri

Romanya'nın yeni İzmir Başkonsolosu

İzmir'e başkonsolos olarak atanan Romanya İzmir Başkonsolosu Miora Stefan, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.
Romanya'nın yeni İzmir Başkonsolosu
Haberler / İzmir
29 Ekim 2015 Perşembe 17:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'i çok sevdiğini dile getiren Başkonsolos Miora Stefan, İzmir'de çok önemli projeleri olduğunu söyledi. İzmir'in Türkiye'nin dışa açılan kapısı olduğunu söyleyen Başkonsolos Miora Stefan, "Bize Marmaris, Bodrum, Fethiye, Mersin ve diğer bölgelerde bulunan iş adamları da yardımcı oluyor. Bu sebeple biz daha çok bölge olarak Ege'nin bizi temsil ettiğini düşünüyoruz. Önümüzdeki ayın 27'sinde bizim Romanya'da kutladığımız Milli bayramımız var ve İzmir 'de de çok değişik ve güzel etkinlikler yapacağız" dedi.

Vali Toprak da “Tüm bu ilişkiler geliştikçe kültürel sosyal ilişkilerde her bir sektöre katkı sağlıyor diye düşünüyorum. Burada olduğunuz süre içerisinde güzel hizmetlere vesile olunuz. İki ülke arasındaki seviyeli ilişkilerin daha da ileriye götürülmesine, sizin de buradan, İzmir' den Başkonsolos olarak ekibinizle birlikte katkı sağlayacağınıza inanıyorum ve yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası