Ege Postası
Geri

Rusya: ABD Kongresi’nin savaş kararı meşru olmaz

Rusya Devlet Başkanlığı İdaresi Başkanı Sergey İvanov, ABD Kongresi’nin Suriye’ye müdahale yönünde alacağı bir kararın meşru olmayacağını söyledi.G20 zirvesi çerçevesinde düzenlediği basın toplantısında konuşan İvanov, “Onların...
Rusya: ABD Kongresi’nin savaş kararı meşru olmaz
Haberler / Dünya
6 Eylül 2013 Cuma 09:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya Devlet Başkanlığı İdaresi Başkanı Sergey İvanov, ABD Kongresi’nin Suriye’ye müdahale yönünde alacağı bir kararın meşru olmayacağını söyledi.

G20 zirvesi çerçevesinde düzenlediği basın toplantısında konuşan İvanov, “Onların ne şekilde oy kullandığı mesele değil. Eğer onlar askeri gücün kullanmasını oyluyorsa bu kesinlikle meşru değil…” dedi.

St. Petersburg’a gelen G20 ülkeleri liderleri ve uluslar arası örgütlerin temsilcilerinin (toplam 33) büyük çoğunluğunun Suriye krizinin siyasi ve diplomatik yolla çözülmesini savunduğunu kaydeden İvanov, sorunun temelinde kimyasal saldırıyı kimin yaptığının olduğunu söyledi.

Kimyasal saldırı yapanlarla ilgili herhangi bir açıklık olmadığını savunan İvanov, “Açık konuşmak gerekirse, çok basit mantıkla bile saldırıyı Beşşar Esed rejiminin yapmayacağını anlamak mümkün.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası