Ege Postası
Geri

Rusya, dev bayrakla Guinnes’e girdi

Rusya’nın Japonya sınırındaki Vladivostok kenti, Zolotoy Rog köprüsünde düzenlenen “I love Vladivostok” flashmob gösterisi ile Guinness rekorlar kitabına girdi.Pazar günü düzenlenen flashmob, Guinness rekorlar kitabı için özel olarak...
Rusya, dev bayrakla Guinnes’e girdi
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 17:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya’nın Japonya sınırındaki Vladivostok kenti, Zolotoy Rog köprüsünde düzenlenen “I love Vladivostok” flashmob gösterisi ile Guinness rekorlar kitabına girdi.

Pazar günü düzenlenen flashmob, Guinness rekorlar kitabı için özel olarak düzenlenmişti. Yaklaşık 30 bin Vladivostoklu, Zolotoy Rog bölgesinin iki kıyısını birleştiren asmalı köprünün üzerinde, ellerinde kırmızı, mavi ve beyaz bayraklarla dünyanın en büyük canlı bayrağını oluşturdu. Bayrağın uzunluğunun 707 metre olduğu belirtildi.
10 dakikadan fazla süren flashmob ile Vladivostok, dünyanın en büyük canlı bayrağına sahip şehir olarak Guinness rekorlar kitabına girdi. Rus basınına göre, bu dalda bir önceki rekor, 24 bin kişi ile Pakistan’a ait.

Gösteriye kent Belediye Başkanı İgor Puşkarev de katıldı. Eşi ve 2 oğluyla göstericilerin arasında konuşan Puşkarev, Guinness sertifikasını aldığını belirterek, “Vladivostok’u sevdikleri için tüm kent sakinlerine şükranlarımı sunuyorum! Hepinizi kutlarım! Dünyanın en iyi köprüsü, güzel kenti ve güzel insanları Vladivostok’ta!” dedi.

Yerel basın, etkinliğin ayrıca Pasifik Okyanusu’nun Rusya kıyısında Vladivostok kentinin kuruluşunun 153’üncü yılı vesilesi ile düzenlendiğini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası