Ege Postası
Geri

Rusya’da kamyon tek katlı binaya girdi; anne öldü, bebeği yaralı

Rusya’nın Ural bölgesi Perm kentinde kontrolünü kaybeden bir kamyon tek katlı binaya girdi. Feci kazada evde bulunan 35 yaşındaki genç kadın yaşamını yitirirken, henüz yaşını doldurmamış bebeği yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Yerel...
Rusya’da kamyon tek katlı binaya girdi; anne öldü, bebeği yaralı
Haberler / Dünya
27 Mayıs 2013 Pazartesi 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya’nın Ural bölgesi Perm kentinde kontrolünü kaybeden bir kamyon tek katlı binaya girdi.

Feci kazada evde bulunan 35 yaşındaki genç kadın yaşamını yitirirken, henüz yaşını doldurmamış bebeği yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Yerel makamların Ria Novosti’ye verdiği bilgide, “Kamyon kontrolünü kaybederek tek katlı binaya çarptı. Kamyon sürücüsü ve yanında oturan yolcu da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Maalesef genç anneyi kaybettik. Bebeğin ise yaşam tehlikesi bulunmuyor.” ifadeleri yer aldı.

Polis aracın bir anda ters yöne girerek eve çarptığı ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. İçişleri Bakanlığı, kamyon şoförünün alkol testi yapıldığını belirtti. Olayla ilgili dava süreci başlatıldı.

Rusya’da her yıl ortalama 30 bin kişi trafik kazalarında yaşamlarını yitiriyor. Kazaların nedeni olarak alkol, yol durumunun kötü oluşu, trafik kurallarının ihlal edilmesi olarak belirtiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası