Ege Postası
Geri

SKM açılışında İl Başkanı Yücel’den 24 Haziran sözü

CHP İzmir İl Başkanlığı koordinasyonunda çalışmalarını yürütecek olan deneyimli siyasetçi Alaattin Yüksel yönetimindeki Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı. Çok sayıda belediye ve ilçe başkanının da hazır bulunduğu açılışta konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kapı kapı dolaşarak partilerinin Cumhurbaşkanı adayı  Muharrem İnce’nin seçilmesini sağlayacaklarını söyledi. CHP SKM açıldı
SKM açılışında  İl Başkanı Yücel’den 24 Haziran sözü
Haberler / Yerel Politika
25 Mayıs 2018 Cuma 18:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/HABER MERKEZİ-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partilerinin adayı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olması için 24 Haziran’a kadar hiç durmadan kapı kapı dolaşıp İzmir’i adım adım dolaşarak çalışacakları sözünü verdi.

Yücel  “24 Haziran’a kadar hiç durmadan kapı kapı sokakları, adım adım tüm İzmir’i dolaşarak çalışacağımızı göreceksiniz. Çok önceden 30 ilçemizi ve birçok STK ve odayı ziyaret ederek başlattığımız çalışmalarımızın artarak devam edeceğine şahit olacaksınız” dedi.

CHP İzmir İlin tüm seçim çalışmalarının SKM üzerinden koordine edileceğini kaydeden Deniz Yücel, merkezin kapısının tüm İzmirlilere açık olduğunu söyledi.

GÜNEŞİN İZMİR’DEN DOĞACAĞINDAN ŞÜPHEMİZ YOK

CHP İl Başkanı Deniz Yücel, “Bizler 24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışan bir Cumhurbaşkanı olacak sayın Muharrem İnce’nin seçilmesine ve Atatürk’ün kurduğu devlet yönetimine yeniden döneceğimize yürekten inanıyoruz. Bu yolda bu mücadelede en büyük desteği İzmir’in vereceğinden, Güneşin İzmir’den doğacağından en ufak bir şüphemiz yoktur” diye konuştu.

KAPIMIZ DA TIPKI GÖNLÜMÜZ GİBİ HERKESE AÇIK

Yücel, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz İzmir Seçim Koordinasyon Merkezimiz tüm çalışmalarımızın koordine edileceği, bizlere destek vermek veya bilgi almak için gelecek vatandaşlarımızın ağırlanacağı, sosyal medya ve bilişim ekibimizin çalışacağı, 24 Haziran’da Türkiyem kazanacak, biz kazanacağız ve 16  yıllık beceriksiz yönetim sona erecek diyen herkesi evi olacaktır. Bu merkez CHP’nin değil İzmir’in buluşacağı, dileyen herkesin gelip çalışacağı, bilgi alacağı, gönüllü olacağı bir halk merkezidir. Bizim kapımız da tıpkı gönlümüz gibi herkese açıktır” dedi.

KURTULUŞ REÇETEMİZİ SOKAK SOKAK ANLATACAĞIZ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti iktidarının 16 yıllık icraatı boyunca yaptıklarını sokak sokak anlatacaklarını ve partilerinin kurtuluş reçetesini sunacaklarını dile getirerek, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Biz genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce ile birlikte sokaklarda evlerde tarlalarda dükkanlarda köylerde ve halkımıza ulaşabildiğimiz her yerde kendi projelerimizi, kendi kurtuluş reçetemizi anlatacağız. Ülkeyi 16 yıldır AKP’nin ne hale getirdiğini, ellerinde tüm imkanlar varken çözüm için hiçbir şey yapmadıklarını anlatacağız”

16 YILLIK AKP İKTİDARINDAN AKP’NİN KENDİSİ DE ŞİKAYETÇİ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti’ye oy verenlerin de AK Parti’nin icraatlarından artık rahatsız olduğunu savunarak,

“Görünen o ki geride kalan 16 yıllık AKP iktidarından en az halkımız kadar AKP’nin kendisi de şikayetçi. Manifestoları da bu şikayetin açık bir ilanıdır. Ve yine görünen o ki 24 Haziran’a giderken AKP’de tıpkı bir muhalefet partisi gibi yıllardır neleri yanlış yaptığını anlatacak gibi duruyor. 24 Haziran’a giderken Türkiye’nin 5 temel sorununu ve bu sorunlara getireceğimiz çözümleri halkımız ve basınımızla sık sık paylaşacağız. Eğitim, dış politika, toplumsal barış, ekonomi ve demokrasi bizlerin çözüme kavuşturmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağımız konular olacak” diye konuştu.

Çankaya semtinde Şair Eşref Bulvarı'nda bulunan SKM'nin açılışına; Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, SKM Başkanı Alaattin Yüksel,  CHP İzmir milletvekilleri Özcan Purçu ve Atila Sertel’in yanı sıra İzmir milletvekili adayları ile CHP İzmir örgütü mensupları katıldı.

Yücel'in konuşmasının ardından SKM'nin açılışı yapıldı. Partililer ve milletvekili adayları, birlikte SKM'yi dolaştı.

ADAYLARDAN DESTEK İSTENDİ

Öte yandan SKM açılışı öncesi İl Başkanı Deniz Yücel milletvekili adayları ile il başkanlığında bir araya geldi.

CHP milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından İzmir’de, İl Başkanı Deniz Yücel ve adaylar ilk kez bir araya geldi. 

İl Başkanı Yücel ve il yönetim kurulu üyeleri ile 1. ve 2. Bölge adaylarının katıldığı toplantıda saha çalışmaları ve seçim stratejisi konuşuldu. Yücel ayrıca tecrübeli isimlerin görüş ve önerilerini alırken, sosyal medya ve basının etkin kullanılması noktasında fikir birliğine varıldı. 

Ayrıca il başkanlığının Genel Merkez’den gelen kaynağın yanında propaganda sürecinde kullanılması için adaylardan maddi destek istediği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası