Ege Postası
Geri

Saat Kulesi’ne bayıldı

Romanya Büyülelçisi Radu Onofrei ve Romanya İzmir Başkansolosu Cerasela Nicolaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.
Saat Kulesi’ne bayıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Nisan 2013 Cuma 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İki ülke arasındaki kültürel, ekonomik ve ticari ilişkileri daha da geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Büyükelçi Radu Onofrei, Romanya’dan Türkiye’ye çok fazla turist geldiğini, Türk turistleri de kendi ülkelerinde görmek istediklerini belirtti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ismi gibi kendisinin de çok değerli bir insan olduğuna vurgu yapan Büyükelçi, sohbet sırasında Başkan’dan, İzmir’deki yatırım olanakları hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyaretin sonunda Başkan Kocaoğlu, Büyükelçi Onofrei’ye İzmir Saat Kulesi’nin gümüş maketini armağan etti. İzmir Saat Kulesi’ni çok sevdiğini ve 50’ye yakın fotoğrafını çektiğini belirten Büyükelçi, o nedenle armağandan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası