Ege Postası
Geri

Sahne kursiyerlerin

Bornova Belediyesi’nin kurslarında müzik eğitimi alan kursiyerler, yılsonu gösterisiyle izleyici karşısına çıktı. Yoğun ilgi gören etkinlikte, profesyonel sanatçıları aratmayan kursiyerlerin sertifikalarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. Belediyeciliği sadece fiziki yatırımlar olarak görmediklerini belirten Başkan Atila, “Büyük Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda böylesi çalışmalar büyük önem taşıyor” dedi
Sahne kursiyerlerin
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Haziran 2014 Cumartesi 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi’nin hobi ve beceri edindirme kurslarında müzik eğitimi alan kursiyerler sahne heyecanı yaşadı. Keman, bağlama, piyano, klarnet, yan flüt ve gitar kursuna giden yüzlerce Bornovalı  kursiyer, izleyici karşına çıktı. Kadın-erkek, çocuk-genç-yaşlı tüm kursiyerler ortaya koydukları performansla profesyonelleri aratmadı.
 
Yıl sonu etkinliğine ilgi o kadar yoğundu ki; Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nun merdivenleri bile doldu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,  kursiyerlerin hepsine tek tek katılım belgelerini verdi.
 
Öte yandan Çamdibi Nedret Güven Sahnesi’nde ise Bornova Belediyesi Çocuk Korosu’nun konseri vardı. Halk müziği eserlerini başarıyla seslendiren çocuklar ayakta alkışlandı.
 
Kurslara ve yılsonu etkinliğine gösterilen ilginin kendilerini çok memnun ve mutlu ettiğini ifade eden Başkan Atila “Emek veren bütün eğitmenlerimize teşekkür ediyor ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Amacımız; Büyük Atatürk’ün dediği gibi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak yolunda çocuklarımızı sanata, bilime ve spora yönlendirmek. Biz Bornova Belediyesi olarak sadece fiziki değil, bu doğrultuda önemli yatırımlar yapıyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası