Ege Postası
Geri

Narlıdere'de kursiyer rekoru

Narlıdere Belediyesi kurslarında yıl boyunca 13 ayrı branşta kurs gören 1972 kursiyer ve eğitmenleri Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törenle dönem sonu katılım belgelerini Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un elinden aldı.
Narlıdere'de kursiyer rekoru
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Haziran 2014 Cuma 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Her yıl giderek artan bir katılım ile büyüyen Narlıdere Belediyesi kursları, bu yıl katılım sayısını 1972’ye yükseltti. Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi yılsonu töreni için kurslarda eğitim gören 1972 kursiyeri ve ailelerini ağırladı. Tiyatro, Resim (Yetişkin), Çocuk Resim, Piyano, Keman, Gitar, Zumba, Latin Dansları, Fotoğrafçılık, Halkoyunları, Çocuk Korosu, Türk Sanat Müziği korosu, Popüler Müzik Korosu dallarında eğitim gören 1972 kişiye katılım belgelerini Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur verdi. 13 ayrı branşta yıl boyu büyük bir özveri ile kursiyerlere eğitim veren 17 eğitmen alkışlar eşliğinde plaketlerini başkan Batur’dan aldılar.
 
Gurur duyuyoruz
Narlıdere Belediyesi Çocuk resim kurslarında eğitim gören 10 Narlıdere’li minik, uluslararası yarışmalarda aldıkları ödül ile törenin gurur kaynağı oldular. Resim dalında ulusal ve uluslararası başarılara imza atan miniklere belgelerini veren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “Tüm kursiyerlerimizle gurur duyuyoruz. Narlıdere yurt dışında temsil ederek ödüller kazanan bu minik kardeşlerimizi ben sizler adına bir kez daha tebrik ediyorum. Yıl boyunca kursiyerlerimize eğitimler vererek onların büyük başarıların altına imza atmasında en büyük payı olan eğitmenlerimize ise ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar her zaman çocuklarımız Atatürkçü düşüncenin ve Atatürk’ün ışığı ile aydınlanan yolda eğitiyorlar. En büyük alkışı ise çocukları için her türlü fedakârlığı yapan siz ailelere teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası