Ege Postası
Geri

Şampiyonlardan Başkan Kayalı’ya ziyaret

Kurulduğu ilk yılda Aydın İkinci Amatör Kümede Şampiyon olan Ada Gücü Spor Kulübü Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti.
Şampiyonlardan Başkan Kayalı’ya ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Haziran 2014 Çarşamba 09:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYDIN- Kuşadası Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Ada Gücü Spor Kulübü Başkanı Erol Anay, takım antrenörü Hakan Yılmaz ve Genel Kaptan Yusuf İlbahar katıldı.
 
"AMACIMIZ İYİ SPORCULAR YETİŞTİRMEK"
 
Ziyarette konuşan Ada Gücü Spor Kulübü Başkanı Erol Anay “Sporcularımız güzel bir ivme yakalayarak ikinci amatör kümede, kurulduğumuz ilk yılda şampiyonluğu elde etti. Bu süreçte bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız kulübümüzde iyi sporcular yetiştirebilmek. Önümüzdeki yıl birinci amatör kümede de başarılı sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
 
“YETENEKLİ SPORCULARI BİR ÇATI ALTINA TOPLAMALIYIZ”
 
Ada Gücüspor Kulübü’nü kutlayan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı “Öncelikle kurulduğu ilk yılda alınan bu başarı dolayısıyla hepinizi kutluyorum. Görünüyor ki bir alt yapı var, Kuşadası’nda yaşayan yetenekli, başarılı sporcular var ve potansiyelde var. Bu yetenekli sporcuları tek çatı altında toplamayı başarırsak çok daha iyi sonuçlar ve başarılar elde edebiliriz. Kuşadası Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimiz tam olacaktır.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası